Александър Сиди от ВМРО с коментар за болничните

  • 18 ноември 2019 18:52

  • 898
  • 2
Александър Сиди от ВМРО с коментар за болничните
© БНТ

Само предложение е да не се изплаща първият болничен ден на работниците. Дебатът в зала ще реши всичко. Надявам се, че решението няма да се вземе под натиск. Със сигурност има проблеми при болничните и предложението да не се плаща първият ден е един от начините да се решат. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ВМРО Александър Сиди. 

"Друг вариант за решаване на проблема е чрез санкции към лекарите, подписали фалшиви болнични листове", разкри депутатът.

Хасан Адемов за болничните: Проблемът е в контрола

"Ще се борим минималната пенсия да стане 300 лв. - парите няма да са достатъчни, но ще са в правилната посока на работа. Амбицията е да повишаваме доходите на възрастните хора", каза още той.

"Успехът на ВМРО и НФСБ се състои в това, че успяхме да променим възгледите на ГЕРБ за повишаването на минималната пенсия и доходи. Повишават се и парите за учители", коментира депутатът от ВМРО.

Управляващите се разбраха за 250 лева минимална пенсия, първият ден от болничните няма да се заплаща

"Факт е, че ГЕРБ не присъстваха на среща, организирана от БСП. От левицата искаха разговор за връщането на машинното гласуване, но то не е отнемано. Аз съм "за" подобен вид гласуване, но нека се види как този вот няма да бъде манипулиран. В Изборния кодекс пише, че машините са задължителни при следващи избори", завърши Александър Сиди.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
898 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Парашутиста неграмотник

2019.11.19 | 07:40

2

Хайде, давайте заден, разбойници на Али Шкембак, че този път май ще ви помете вълната от недоволство! Лъжци и измамници с 8000 лв. заплати! Резил! Антибългарски хрантутници!

логично предложение:

2019.11.18 | 19:15

1

ЗАЩО ДА СЕ ОТМЕНЯ САМО ПЪРВИЯ ДЕН? Това означава, че всичките дни са фалшиви. ЗАТОВА ОТ УТРЕ - НИКАКВИ БОЛНИЧНИ!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини