Борисов: Поздравих на турски език, защото така е прието (видео)

  • 23 март 2012 11:31

  • 12643
  • 41
Борисов: Поздравих на турски език, защото така е прието (видео)
©

В 21 век за терирориални претенции на страни членки на ЕС е абсурдно да се говори. Това отговори от парламентарната трибуна министър председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на въпрос на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа министър-председателят да излезе с позиция по териториалните претенции на Румъния към България.

Аз се надявам, че българският парламент, след като заведете своята декларация, би било добре политическа партия ГЕРБ да я подкрепи, заяви премиерът във връзка с предложената декларация от „Атака” срещу териториалните претенции.

Колкото до отношенията между България и Турция, преди години отново водих делегация там и отново поздравих на турски език, защото така е прието. Ако ме поканите на секретно заседание в икономическата комисия, господин Сидеров, ще ви кажа защо десетилетия тази междусистемна газова връзка с Турция не е ставала. Премиерът на Турция е поел ангажимент - споразумението за междусистемна връзка за газ да се подпише в рамките на два месеца.

Бих могъл да ви споделя какво съм чул и разбрал. Това е най-малкото, което съм договорил – междусистемна връзка, която да задоволи наши нужди, при хуманитарни проблеми. Това е сложен проблем, затова не е решен досега и ако не го направим сега, няма да бъде решен никога, поради други фактори

Доколкото съдя от отзивите, въпросът за заграбените тракийски имоти не е бил зададен в Анкара, не е бил поставен въпросът и за бракониерството в наши терирториални води, не е бил поставен и въпросът за таксите за турските тирове. Това отговори лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Не разбрах, ако ще купуваме газ от Турция, на каква цена ще е? Защото Турция ще е един препродавач на руски газ и така ще иска да печели. Защо не отидете в Москва да договорите цените?", попита той.

"Турция си има свой газ и той ще бъде диверсифициран", отговори Борисов. Той съобщи, че от турска страна е бил зададен въпросът за тировете и че се бавели по няколко дни на границата тирове с пресни зеленчуци.
 

Последвайте канала на

12643 41

Коментари 41

Добави коментар

2012.03.27 | 22:35

41
До дамянов от феисбук,ДА СИ ЯДЕШ МАДЕТЕ ТИ ПЕНДЕЛ
nezabelejim

2012.03.27 | 22:34

40
Ако води делегация в Русия ще поздраши ли на руски защото така е прието??
XACAH

2012.03.27 | 22:34

39
DO PETKO LASKOV PREDİ DA UNİJAVASHT TURTSİTE İDR MALTSİNSTVA İ T.N OT İNTERNET TARSİ ZASTO E OBESEN V.LEVSKİ OBESEN E OT TURSKİTE VLASTİ NO VİNATA MU NEE CHEE (APOSTOL) TOY E İZNASİLİL 11 GODİSNO MOMCHE BALGARİN ZARADİ TOVA E OBESEN TOVA GO PİSHE V RUSKİYAT VOENEN ARHİV V MOSKVA Tİ Sİ UCHİL SAMO İSTORİYATA NA BALGARİYA PİSANA OT KOMUNİSTİTE ZA SAJALENİYE
56666

2012.03.27 | 22:30

38
Нова търсачкa като Google предлага 50% от своите доходи WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: видео, новини, най-добрите оферти в интернет, игри и др., всичко в една страница! 9 април 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 2,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: WAZZUB като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d321e905 Който се запише след 9 април 2012 г. няма да получава печалба! След като кликнете върху линка за регистрация вие ще получите и-мейл за потвърждение на и-мейл адреса си и след това друг и-мейл с потребителско име и парола за достъп до личната зона, където ще видите кой се е регистрирал , техния и-мейл и печалбата в реално време. Bажно : (Ако не получите и-мейл за потвърждение, моля, проверете също в папката за спам или нежелана поща. За да получите и-мейл за потвърждение, въведете в списъка на предпочитаните или не-спам подателите адреса: noreply@wazzub.com). Зона с ограничен достъп могат да бъдат достъпни от тази връзка: http://signup.wazzub.info/login.php или от своя линк. От тази връзка можете също така да поискате повторното изпращане на и-мейл за потвърждение или паролата. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процеса на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори. През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc. Git е регистриран съгласно законите на Орегон. Регистрационният номер е 802159-90 Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA. Оперативното се намира на адрес: 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA. УСПЕХ !!! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d321e905
Илиев

2012.03.27 | 22:29

36
Какво говорите бе хора, разбира се, че така е прието. Вие как бихте реагирали ако някой дойде и поздрави българската армия на турски. И какво общо има тука турското робство? Сега живеем във съвременния свят, двете държави и хората нямат нищо общо със тогавашните хора. И на мен примерно много поече българи са ми правили мръсотия отколкото хората живеещи в турция защото аз нямам нищо общо със тях. И сега много хора ще ме набедят за родоотстъпник - не съм родоотстъпни, просто не съм заслепен от някой идеал, а просто се опитвам да мисля рационално и се питам как би трябвало да се отнасят помежду си французи и германци или германци и руснаци.Живеем в съвременен свят където глобализацята е много осезателна, международните отношения са много динамични и неможем да си позволим "да сме на нож" с една от най-бързо развиващите се икономики заради нещо минало преди 2 века.
2313

2012.03.27 | 22:30

37
Ela go kaji sled kato i te bydat pod 500 god. robstwo, mnogo e lesno tursko laino kato tebe da gowori taka sled kato ne toi e bil nasilwan, ubiwan, prebiwan, podtiskan i t.n. Kogato i te bydat pod 500 god. robstwo togawa shte goworite za wzaimootnosheniq mejdu 2-te strani, typanari(s tazi duma iskam da pokaja kolko slabo izpolzwate mozyka(
ГРАЖДАНИНЪТ Х

2012.03.27 | 22:29

35
БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛ ВЕ ЧЕ ПОЗДРАВИЛ НА ТУРСКИ АМИ ДА НЕ Е ВЪВ ИНДИЯ ВЕ ТЪПАЦИ
ngfndjc

2012.03.25 | 15:17

34
СЮНЕТ ДА ИСКАШ ПРИМЕРНО Г-Н ПРИМИЕР ДА ЕБА И ИБРИК4ИЯТА ТИ ДА ЕБА
assense

2012.03.25 | 14:01

33
Премиере, няма лошо за това, че сте поздравили на местния език, но Турция търси капитал от всичко това. Факта, че са ни поробили цели 500 години, този поздрав е отенак от това робство и, че някой от висшите Ви съветници е казал за такава редовност в нещата Ви е подвел. Защо ли? Защото има Международен дипломатически протокол и церемониал в който е оказано за начина и реда на поведение, разговори и церемониал при една и друга особенност на Държавните почести и протокола при външни визити и при вътрешни посещения на чужди държавни глави. Вие не сте длъжен да знаете всичко, но при подобни коментари от хората, които малко или повече знаят и са видели нещата с очите си, би следвало да се консултирате допълнително и на този, който Ви е подвел да му го натирите там където трябва. Защо Меркел поздравява на собствения си език, не че това е особеност на голяма и велика нация, а на факта, че такъв е Държавния протокол. Може да се отговори на чуждия/местен/ език, ако преди визитата Парламента и по предложение на външната комисия е упълномощила държавното лици да направи такъв поздрав в израз на особено уважение или с това се целят дълбоки переспективи. Третият вариант, какъвто е във Вашия случай е просто вариант на своенравство от човека, който е овластен с ритуала на държавните почести и псевдо-държавния протокол. Такива хора са Ви подвели и по този начин можете да изгубите доверието в собствения си народ, предвид, че всички българи носят известна частица на неприязън от 500-годишното ни турско робство.
новина от "Светът на животните"

2012.03.25 | 13:58

32
Сергей Станишев стана родоначалник на нов вид гризачи - т.нар. "мършоядни Позитанчета" ,същите виреят по различни форуми и се хранят със злоба ,ненавист и злъч ,основно и жизненоважно за тях е да изопачават истината ,да хулят всички които не са като тях ,да лъжат непрекъснато и да бранят създателя си с дупе и нокти. Отличават се с много нисък интелект ,както и с много къса памет. Опитват се хапят ,но не е опасно ,защото са без зъби. Вонят.

2012.03.25 | 13:57

31
Сидеров: "Доколкото съдя от отзивите, въпросът за заграбените тракийски имоти не е бил зададен в Анкара..." е...Волене има по важни неща - филми , джамии и селски тарикатлъци пред руснаците , че и Трайчо заложил едни капани.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини