Волен Сидеров: Румънците ни рекетират! (видео)

  • 23 март 2012 11:26

  • 2774
  • 12
Волен Сидеров: Румънците ни рекетират! (видео)
©

По време на парламентарния контрол лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви позицията на партията по повод претенциите на Румъния за уточняване на морската граница с България.

Сидеров заяви категорично, че тези претенции са необосновани."Ние смятаме, че по отношение на изказването на румънския външен министър трябва да има реакция от държавните институции. По време на срещата ни с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вчера той изрази непримиримост по въпроса. За съжаление, все още няма реакция по въпроса от Народното събрание и от Министерски съвет. Ние сме подготвили декларация по този застрашаващ българската идентичност въпрос. Срещата на румънския посланик с нашия зам.-министър на външните работи от вчера не решава проблема, защото се появи нова позиция, от която се разбира, че Румъния ще прати въпроса в съда Хага. В много чуждестранни агенции излезе информация, че в спорната акватория има залежи на газ. Искаме да знаем дали това е вярно. Искаме повече информация защо българската общественост не знае за проблема, който ни поставя в унизително положение. Не бива да се оставяме да бъдем рекетираме", каза лидерът на националистите.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обяви, че в неделя от 11 ч. от "Атака" организират протест пред румънското посолство в София по повод казуса.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2774 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Georgi

2012.03.28 | 11:09

12
Не съм вярвал, че ще го кажа, но за пръв път съм съгласен със Сидеров. Тия лайнари ни удариха в гръб по време на втората световна и си взеха северна Добруджа без бой. Няма чест в това да атакуваш в гръб. Сега искат тази земя, защото там има газ и от там ще минава Южен поток. Като гърците са - мързеливи и алчни. Аз съм готов на война да ходя за тая земя ( там съм родом ). Ако Бойко я даде без бой тази земя - смърт и за него!

2012.03.28 | 11:08

11
Както винаги Волен Сидеров единствен от Българските политици се бори за Българските интереси.РОМънците няма какво да искат от България.И тази територия която имат сега им е много на мамалигарите.
Тиквата

2012.03.28 | 11:08

10
Единственият човек, който го е грижа за България! Защо съвременна Турция, с която сме имали толкова търкания, не направи въпрос за територия!? Защо ние не си поискаме Северна Добруджа обратно!? Мръсните хитри алчни власи искат да правят проучвания за газ, нали все пак те одобриха проучванията за шистов газ. Защо спим!?
Тиквата

2012.03.28 | 11:08

9
Аз съм за масовото изселване на власите от Видинско в такъв случай!
мунджо

2012.03.25 | 15:06

8
Тоя дето дава минуси без причина, да му го начукам на целата рода!
mitko

2012.03.24 | 22:13

7
pravi sa ataka, ot kade na kade 6te davame balgarski teritorii na mamaligarite, 4e te utre i turcite 6te iskat malko, i garcite, i makedoncite i sarbite i to nakraq balgariq 6te se stopi
Бля бля

2012.03.24 | 22:13

6
Да много са си прави, но ние каквите сме дупедавци сигурно ще отстъпим накрая. Вчера гледах едно интервю с някакъв доста нагъл тип който твърдеше че в БГ имало румънско малцинство около 200-300 хил. души които се самоопределяли като такива, и Джамбаски от ВМРО го контрира че прави пропаганда на румънците в БГ и е много прав. А въпросният човек е уж българин просто няма такава наглост да живее тук и да разправя как трябва да се разреши да си учат децата на румънски да слушат проповеди на румъснки и т.н. абе цигани мръсни ходете си в румъния като искате да си говорят циганско-румъснки език, точно това заяви и Джамбаски като каза че в БГ официалния език е БГ!
4

2012.03.24 | 22:12

5
Правете пари чрез интернет докато сте удома или пък на работа. За повече информация посетете: http://cashonline.alle.bg/
evgeni

2012.03.24 | 22:12

4
Българи,защо се оставяте да ви манипулират криминални престапници,израстнали от групировките,с празни петна в CV-та си,като Борисов и Цветанов и "Вносния"-Дянков.Не се оставяйте да ви заблуждават, да ви задържат в ПЕРИМЕТЪРА НА ТЕАТЪРА БСП-ГЕРБ.До там ли я докараха да градят рейтинг на основа недоразумения,превръщайки ги в КОНФЛИКТИ , преставяйки се за родолюбци. Срам за България !!!
evgeni

2012.03.24 | 22:12

3
Подател: evgeni slavkov До: volen.siderov@parliament.bg Относно: do distributora Дата: Петък, 2012, Март 23 14:15:54 EET Моля от утре да направим референдум за да изберем Волен Сидеров за официален дистрибутор на батериите "Енергаийзер",че както е заподскачал,ще постигне и подскоците и на другия цирков акробат Яне Янев,чак до Абв-писателя Г.Хилендарски..
nnnn

2012.03.24 | 22:12

2
Неделя протестна демонстрация пред Румънското посолство от 11 ч. !! Заповядайте да си защитим територията ЗАЕДНО !! България над всичко !!

Добави коментар

Водещи новини