Борисов ще участва в лидерската среща „Стратегически диалог за Западните Балкани“

  • 07 ноември 2019 17:56

  • 303
  • 4
Борисов ще участва в лидерската среща „Стратегически диалог за Западните Балкани“
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заминава за Женева, където утре ще участва в лидерската среща „Стратегически диалог за Западните Балкани“ в рамките на Световния икономически форум.

Премиерът Борисов, заедно с държавни и правителствени ръководители и външни министри от Балканите и от страни-членки на ЕС, ще проведат дискусия за регионалното сътрудничество и насърчаване на помирението, които са ключови за стабилността и икономическия прогрес.

Участниците също ще бъдат информирани за инициативите на Световния икономически форум за подкрепа на публично-частното сътрудничество в региона, съобщиха от правителствената информационна служба.

Преди утрешния официален старт на срещата, по-късно днес премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва в работна вечеря, на която лидерите ще обсъдят новите предизвикателства и възможности, които оформят политическия и икономически климат в Европа.

В контекста на актуалната ситуация в Западните Балкани, тема на дискусия ще бъде и формирането на позитивна бъдеща перспектива за региона.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
303 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Националист

2019.11.07 | 19:18

4

Това КАДЕ плюете НОН стоп ТО на вас ви се връща и ВИЕ НЯМАТЕ оправяне ЗАМИСЛЕТЕ се направете си равносметка ако мъничко ИМАТЕ с какво да мислете късмет и пак КЪСМЕТ ви пожелавам на всички на целия ни народ без изключение БЪДЕТЕ ПОЗЕТИВНИ НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДРУГ ДА МИСЛИ МЕСТО ВАС ВИЕ САМИ СИ ОТГОВАРАЙТЕ И ЗАМИСЛЯЙТЕ

Националист

2019.11.07 | 19:13

3

Добре де само негатевизам хора не разбирате ли че това ще е към нас само негативност ще идва това излъчваме и това идва стегнете се нищо не променяте с негатевизам той е на ВЛАС так че ОСТАВЕТЕ да си вършат работата а пак като дойдат избори излезте гласувайте изберете този които искате да ви управлява и млакнете смешно е и долно но от червени колонисти нищо друго не може ПРОСТО СПРЕТЕ намазват ви още повече не поносими стеееееее не сам троол а ПРОСТО четател Българин стегнете се хора иволирайте и СПРЕТЕ С ПРОСТОТИИ това му е работата ще ходи ..........

2019.11.07 | 18:10

2

На добър път и по здрави дасе върнете гн Борисов...

Главният дипломат на държавата

2019.11.07 | 18:10

1

Какви балкански успехи бележи само! Фал след фал, той само търчи. Женева е хубаво място, дано успее да направи сравнение с нашата мърлява държава с крадливи управници.

Добави коментар

Водещи новини