Комисиите по външна политика на НС на България, Румъния и Турция ще проведат пленарна тристранна среща

  • 27 ноември 2019 13:26

  • 225
  • 0
Комисиите по външна политика на НС на България, Румъния и Турция ще проведат пленарна тристранна среща
© Novini.bg

Делегации на комисиите по външна политика на Сената и на Камарата на депутатите на Румъния и на Великото национално събрание на Турция ще бъдат на посещение на 28 ноември 2019 г. за участие в пленарна тристранна среща по покана на председателя на парламентарната Комисия по външна политика Джема Грозданова.

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с чуждестранните гости в 11.40 часа в зала „Изток“ на парламента. В 14.30 часа, в зала 3 в Източното фоайе на сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I”, ще се проведе тристранната пленарна среща, в която ще участват народните представители от парламентарни комисии по външна политика на България, Румъния и Турция. Темите на разговора ще бъдат: „Измерение на стратегическото сътрудничество в Черноморския регион (НАТО/САЩ – Русия)“, „Миграция – регионално отражение“, „Процесът на европейска интеграция за Западните Балкани и Турция“.

Джема Грозданова: С позицията ни за Македония и Албания демонстрираме национално достойнство

В 15.40 часа се предвижда изявление за медиите, а в 16.00 часа румънските и турските парламентаристи ще разговарят с народните представители от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
225 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини