Капка ще подкрепя ГЕРБ

  • 23 март 2012 06:05

  • 1444
  • 7
Капка ще подкрепя ГЕРБ
©

Новата патриотична партия, която предстои да се учреди от бившата половинка на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - Капка, която вече се представя като Георгиева, и поддръжниците й в неделя, ще подкрепя ГЕРБ, обяви самата тя след заседание на Столичния общински съвет.

Откакто се раздели с "Атака", Георгиева и колежката й в столичния парламент Маргарита Николова подкрепят идеите на мнозинството. "Подкрепяме всичко конструктивно, което предлагат управляващите", каза Георгиева. Новата партия нямало да е съгласна с нищо, което може да е в ущърб на интересите на страната. "Управленската партия е избрана от народа и ще понесе и активите, и негативите от своето управление", обясни бившата половинка на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, цитирана от "Стандарт".

Тя посочи, че партньори могат да им бъдат всички формации без ДПС. Ще обединяваме националните идеи на България, подчерта Капка. Името на новата партия ще стане ясно в неделя. Ще е различно от "Атака" и няма да е нещо помпозно, открехна завесата Георгиева.

Тя и сподвижниците й са убедени, че ще влязат в парламента. По думите й новата партия няма да е популистка, а активна. Георгиева не очаквала пряка подкрепа от депутатите от "Атака" на този етап. "Знам, че много от тях са на нашето мнение и смятат, че "Атака" е престанала да изпълнява програмата, с която спечели изборите. И че буквално е зациклила на едно място", добави Георгиева. В бъдеще щяло и други да напуснат групата, а след това били добре дошли при новите националисти.

Заедно с Капка организацията ще учредят синът й Димитър Стоянов, който стана евродепутат от листата на "Атака", както и петима депутати в националния парламент, напуснали Сидеров - Борислав Стоянов, Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1444 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.03.25 | 13:52

7
ТАЗИ СМОТАНА ЖЕНА Е БЛАТО НЕ КАПКА.НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ ДРУГАРКО КУРВОВА.ПОДКРЕПА ЗА СИДЕРОВ,ВСИЧКИ.
hahaha

2012.03.25 | 06:09

6
Ще подкрепи герб:))))))))))))) ооооо,и такъв голям електорат ще съберат,мани,мани:))))) То всеки гледа вече да се разграничава от тези мутри,а те?!
Ambulance

2012.03.23 | 15:39

5
Убеждавате ли се Волен колко е бил прав-време е да подкрепим Сидеров
Бай Тасе

2012.03.23 | 12:11

4
Тази чавка пък за каква се мисли,щели да влезат в парламента новите националисти!И отново семейна партия-Мамчето и Митето!Простотии от 1001 нощ!Много и е сладка държавната софрица ,затова да си приближим задника по близко до гювеча!Наглоста на тези няма граници!
agabaga

2012.03.23 | 12:11

3
Оформя се като проститутка.

2012.03.23 | 12:11

2
капка курвова
123

2012.03.23 | 10:02

1
Предлагам,като учредител на новата партия да бъде и ВНУКА и.В бързината сигурно са го забравили. А бе тия хора за какви се мислят,за крале ли,благородници ли,какви.Я на село с мотиката,там няма никакво учредяване,а само работа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини