Румен Петков посети изложба в Москва, открита от Путин

  • 05 ноември 2019 12:10

  • 406
  • 3
Румен Петков посети изложба в Москва, открита от Путин
© АБВ

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е първият чужденец, който посещава изложбата „Паметта на поколенията: Великата отечествена война в изобразителното изкуство“, открита вчера от президента на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и разположена в Централната изложбена зала "Манеж" в Москва. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

Експозицията е посветена на годишнината от победата във Втората световна война. Председателят на ПП АБВ е член на Инициативния комитет за честване 75 години от Освобождаването от фашизма , който включва българи, италианци, французи и представители на други европейски страни.

На изложбата Петков бе придружен от Владислав Кононов, Директор на музейния отдел на Министерството на културата на Руската федерация. Двамата обсъдиха предстоящото честване на 800-годишнината от рождението на св. Княз Александър Невски и Кононов пое ангажимент през ноември следващата година да бъде представена специална тематична експозиция в същата изложбена зала в Москва.

Покана за събитието ще бъде отправена към Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

Централната изложбена зала "Манеж" е представителната зала на Москва, това е мястото, където президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в по време на една от визитите си в Москва, обсъди с президента Путин българо-руските икономически взаимоотношения.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
406 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.02.27 | 09:13

3

Гешев арестувайго Петков,той уби стар човек във гр Пазарджик.Когато беше министър на мвр със служебният джип.Дъждовно е било времето и свидетели са били сестри Билнейски.Същата вечер са били убити по нареждане на фонтана.

к

2019.11.05 | 14:30

2

Дали е имало фонтан наоколо, да се облекчи след срещата нашичкия рубладжия родоотстъпник?

Генчо

2019.11.05 | 12:27

1

Продажниците си проличаха.

Добави коментар

Водещи новини