Румен Петков отчете повече от 30 избрани кандидат-кметове на АБВ

  • 04 ноември 2019 12:26

  • 533
  • 0
Румен Петков отчете повече от 30 избрани кандидат-кметове на АБВ
© АБВ

Повече от 30 са избраните кандидат-кметове на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и с подкрепата на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка. Партията е с избрани повече от 100 общински съветници и няма регион без солидно присъствие на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка. Това каза пред медиите председателят на ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка има близо 50 кметове на кметства, около 10, кандидатирани от АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и малко повече от 30 с коалиционно участие с водещо място на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Това не може да не ни прави доволни в изборния резултат. Имаме избрани повече от 100 общински съветници, близо 40 от тях са от самостоятелни листи и това не може да не ни прави доволни от изборния резултат“.

Петков определи изборния резултат в София, Пловдив, Стара Загора град и Бургас като много тежък и лош.

Пред медиите Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви, че обвинява ЦИК в грубо погазване на закона. Той посочи серия от случаи партията сезира главния прокурор, ръководителя на представителството на ЕК и ръководителя на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

„Три групи нарушения сме представили. На 23 миналия месец е сезирана ЦИК, още не се е произнесла. Първо, грубо нарушаване на изборния закон и агитиране от кандидат за кмет на територията на военно поделение. ЦИК участва в манипулирането на изборния процес. Кандидат за кмет в кметство Тъжа, община Павел баня, има влязла в сила осъдителна присъда лишаване от свобода за срок от три години. ЦИК го регистрира в нарушение на закона. ЦИК е съучастник в престъпление. Кандидат за кмет, народен представител, мачка медии, мачка ваши колеги. ЦИК е сезирана със съответните информационни масиви - никаква реакция. Това са неща, които българските граждани трябва да знаят. Където ГЕРБ нарушават закона за отбраната и въоръжените сили и ЦИК не се произнася. Нещата вървят натам, където ВМРО мачка медии, ЦИК не се произнася“. Петков съобщи, че АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка ще внесе в прокуратурата и сигнал за побой и заплахи в село Ярджиловци.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в също изрази съмнение в обявения резултат на първи тур в София и Бургас.

Имам достатъчно основания. Не вярвам в резултата за общински съветници, който беше обявен за ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка. Твърдя, че много от отчетените резултати не отговарят в това число на преференциите. На предните избори показахме протоколи, в които е видно, че АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка има 20 преференции, отчитат 2 гласа. Смея да твърдя, че беше извършена кражба на гласове и в Плевен. За съжаление с това си поведение ЦИК остави въпроси.

В контекста на начина, по който се проведе предизборната кампания, Петков заяви също, че директорът на ОДМВР-Плевен трябва да си подаде оставката или да му бъде поискана.

Искам с много голяма болка и съжаление да кажа, че, по мои наблюдения, Областната дирекция на МВР в Плевен участва в изборите. И то по един много грозен начин. Отговорността я носи директорът на Областната дирекция. Човек, който аз познавам, който съм уважавал до четвъртък, но те надминаха себе си. Казвам го с голяма болка. Областната дирекция на МВР участва много активно с арести, налагане на страх.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
533 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини