Сидеров за новата партия на Димитър Стоянов: Нещастен опит за дубликат!

  • 22 март 2012 09:58

  • 5479
  • 6
Сидеров за новата партия на Димитър Стоянов: Нещастен опит за дубликат!
©

"Нещастен опит за дубликат!". С тези думи лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа определи учредяването на нова партия от Капка Сидерова и Димитър Стоянов, предаде Дарик. Сидеров беше категоричен, че нито една общинска структура не е заявила желание да се оттегли от „Атака”.

"Предатели и ренегати не могат да създадат нищо ново, аз нищо ново не виждам, това е опит да бъда дублиран", добави лидерът на националисти. Той посочи, че няма депутати, които да искат  да напуснат „Атака”.

Евродепутатът Димитър Стоянов и народните представители Борислав Стоянов, Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров подадоха заявления за напускане на "Атака", заедно с общински съветници и структури на партията в страната.

„Това наше решение взехме заедно след месеци разговори с активисти и граждани, разочаровани от политиката на „Атака”, които искат запазване на патриотичната идея и борбата за националните интереси на България”, се казва в съобщение на екипа на Димитър Стоянов, разпространено до медиите.

Евродепутатът ще учреди нова партия на 25 март.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5479 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2012.05.10 | 15:07

6
Втора част от сериала "Семейни войни".
горския

2012.05.10 | 15:06

5
Само АТАКА единствената истинска патриотична партия в България!
Морския

2012.05.10 | 14:59

3
Волене,ти не можеш да бъдеш дублиран по нищо, нито по курважилък нито по ренегатство.Ти си жалък МИШОК. Не се показвай никъде.Излъга хората които вярваха на АТАКА и отиде да ближеш задника наБОКО
AL BULGARI

2012.05.10 | 15:06

4
БРАВО МОРСКИ ПО ДОБРЕ ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КАЗАНО!воленчо е ПРЕДАТЕЛ!
mp3

2012.04.15 | 10:47

2
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук:http://signup.wazzub.info/?lrRef=e5d0f2e7

2012.03.23 | 12:13

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини