Радан Кънев с коментар за доклада на ЕК

Мониторингът е инструмент за защита на правата на българските граждани, с който да им гарантира европейски стандарти на законност и справедливост.

Това беше първият коментар на евродепутат Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и по представения днес в Страсбург доклад на ЕК за напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка. "Въпросът не е псевдозащитата на националната чест с отпадането или не на механизма за сътрудничество и проверка. Единственото, което има значение е дали българските граждани имат съдебната защита, сигурността и преди всичко - гаранциите за справедливост, които са право на всеки гражданин на ЕС. Независимо какво казва Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето, ние знаем, че това не е така", заяви Кънев, съобщиха от пресцентъра на евродепутата.

"Затова е много важно какво следва, какви гаранции имаме като българи и европейци. Към момента имаме една препоръка от Юнкер към Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е да свали мониторинга за предприетите от България действия за изпълнение на ангажиментите ѝ във връзка със съдебната реформа и борбата с корупцията и организираната престъпност", добави той.

"Предстоящите дебати в ЕП трябва да гарантират на българите, че Европа не ги изоставя на произвола и корупцията. Той трябва да покаже на всички европейски граждани, че европейските институции не абдикират от отговорността си да гарантират законността и справедливостта. Задължително е да влезе в сила ефективен механизъм за върховенството на закона във всички държави-членки на ЕС, независимо дали един или друг лидер иска да прикрие колко е корумпирано управлението му", завърши позицията си Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Коментари

 1. 2019.10.23 | 00:36

  Няма такъв олигофрен да беше стоял в коалицията та да работите да оправяте държавата нещастници видяхме ви колко струвате

 2. 2019.10.22 | 23:32

  Прав е Радан Кънев, този мониторинг и отпадането му е нещо като шменти капели, на никой в ЕП не му пука за корупцията в БГ!!

 3. 2019.10.22 | 23:10

  Браво! Кратко и ясно.

 4. 2019.10.22 | 23:05

  Хем грозен хем тъп

 5. 2019.10.22 | 22:05

  Говньо

 6. 2019.10.22 | 21:16

  Мангал

 7. 2019.10.22 | 21:14

  Радане ти си пълен боклук

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет