Каракачанов: Непосредствена опасност за България няма

  • 15 октомври 2019 16:28

  • 628
  • 4
Каракачанов: Непосредствена опасност за България няма
©

Към настоящия момент непосредствена опасност за България няма. Това заяви вицепремиерът по сигурността Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в предаването "Плюс - минус" по Нова тв, във връзка с настъплението на турската армия във вътрешността на Сирия.

По думите му Ердоган няма да рискува да се компрометира тотално. За него е важно как ще реагира ЕС във връзка с тази операция. Той няма интерес да пуска бежанците, но може да плаши с тях, заяви Каракачанов.

Турция има една основна цел - да предотврати създаването на кюрдска държава. Турция има огромен страх от ескалирането на кюрдите на сирийска територия, посочи той.

Армията ни може да подпомага гранична полиция и органите на МВР за охрана на границите, посочи Каракачанов.

Абсолютно са окомплектовани охранителните съоръжения, каза той.

Каракачанов коментира и поканата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа към кандидата за кмет Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – за двубой. Джамбазки не може да пие толкова, че да се съгласи на подобно нещо, единственото, на което може да се съгласи е да думкат на барабанчета с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, но там той е много слаб, заяви министър Каракачанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
628 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.10.15 | 17:32

4

svinska grobarska sluga moli se erdogan da ne gi pucne tce ne prez granicata prez bankia i ministerskiat savet shte minat manafite za da otidat da jiveiat na social vav evropa.

хм

2019.10.15 | 17:26

3

шкембе войводата и генерала винету първи ще избягат ако стане някоя маслинова клонка в бг. плъховете първи бягат от потъващия кораб. паричките са им на сигурно място в западни банки.

Драган

2019.10.15 | 17:06

2

Симетричен идиот.!

свинята заедно със педала Джамбаски,

2019.10.15 | 17:02

1

Винкела и Хахото ще, зарежат кражбите и ще ходят да се бият със пълчищата джихадисти.

Добави коментар

Водещи новини