Волен Сидеров: Трайчо Трайков беше вреден за България

  • 21 март 2012 08:12

  • 842
  • 0
Волен Сидеров: Трайчо Трайков беше вреден за България
©

В сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отново заяви, че за него мотивите за отстраняването на икономическия министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко звучат несериозно.

"Не може причината да е Катар и това, че е ходил на плаж" заяви той и каза, че за него за провала на бизнес форума е отговорно външното министерство в лицето на Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, който по думите му явно е фаворизиран от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Трайков беше лобист на "Шеврон" в правителството. За нас той беше вреден и ние първи поискахме оставката му. Колкото до Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, там дали ще бъде един министър или друг, какво значение има. В България трябва да се промени икономическия модел, защото в тази област цялата политика на правителството е колониална. Затова ние предлагаме нов национален план за България, в който казваме, че 1000 лв. трябва да е минималната заплата и 500 лв. минималната пенсия, оттук трябва да се тръгне. Минималната заплата за нас трябва да се определя от Народното събрание, а не правителството. Смятаме, че това е разумно и се надяваме мнозинството да го приеме", посочи Сидеров.

По думите му,  у нас може да се получават такива минимална заплата и пенсия, ако производството остане в български ръце. "Концесиите трябва да се премахнат, те са вредни за България, защото чужденците идват, за да изпомпат печалба и да изнесат парите от България", категоричен бе лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се обяви за строежа на втора атомна електроцентрала, още един реактор в АЕЦ "Козлодуй", като уточни, че няма нищо против това да стане в партньорство с Русия. Националистът каза, че е категорично против приемането на Турция в ЕС.

Лидерът на "Атака" подчерта, че вътрешният министър Цветан Цветанов и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да излязат и ясно да кажат мотивите за освобождаването на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков, както и в парламента да има изслушване на председателя на агенцията Константин Казаков по темата. Сидеров не изключи един от мотивите за оставката на Драшков да е конфликт с председателя Казаков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
842 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини