ДПС: Борисов изобщо не е наясно с нещата

  • 20 март 2012 17:28

  • 965
  • 2
ДПС: Борисов изобщо не е наясно с нещата
©

"Въпросът и с двете оставки е политически. Те говорят за няколко проблема и разкриват някои от основните дефицити на това управление.

Освен кадровата политика, основните дефицити се съдържат в системата на това управление и на факта, че цялата власт е съсредоточена в един човек- премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г." Това каза депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на в предаването "Нещо повече" по БНР.

"Какво означава в един мандат да имаш минимум четирима здравни министъра? Означава две неща. Първо, че като партия-ГЕРБ, нямат никаква визия как трябва да се развива този отрасъл. Като премиер Борисов изобщо не е наясно накъде трябва да върви здравеопазването. Второто, което означава е, че проблемът не е кадрови. Ако четирима души не могат да се справят - това означава, че проблемът не е личностен. Проблемът е в дефицит на политика", обясни той.

Тези маневри със смяната на министри на заместник-министри говорят за опит на премиера да премахне отговорността от себе си и да я премести на по-ниски нива. Само че това няма как да стане, защото отговорността е негова", каза Цонев.

Мотивите за оставката на Трайков са измислени за пред обществото, беше категоричен той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
965 2

Коментари 2

Добави коментар
Калоян

2012.03.21 | 10:03

2
ТОЗИ ПЪК ПРОДАЖНИК ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ СТАНА !!! МЕСТИ СЕ КАТО ПРАДЛИВ ИЗ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ ОТ КЪДЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ !!!

2012.03.20 | 17:53

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини