Политолог: Слави може да застане между Борисов и Марешки

  • 08 октомври 2019 09:01

  • 3507
  • 5
Политолог: Слави може да застане между Борисов и Марешки
© Нова телевизия

Учредяването на партията "Няма такава държава" с лидер Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в затъмнение е пиар ход, който се наложи той да направи, защото закъсня с учредяването. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия политическият психолог Антоанета Христова.

Заради закъснението трябва да се задържи вниманието на хората със скандали. Точно затова ми се струва, че тепърва ще се има драми с името на партията, за да се поддържа интереса на хората, заяви Христова. Мога да направя аналогия с това, което направи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, добави тя.

Според мен Трифонов ще влезе в парламента и ще има парламентарна група заради сегмента, който търси нещо ново, нещо различно, не се интересува от историята. Обикновено това са по-млади хора. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се интересува от избиратели, които са недоволни от статуквото, коментира Христова.

Скришното учредняване е с цел да задържи вниманието, каза политологът Първан Симеонов.

Според него всички политически сили трябва да се чувстват застрашени от влизането на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в политиката. Хората, които ще гласуват за Слави, са хората, които гласуват за проекти като ГЕРБ например. Той може да отнеме и симпатизанти от БСП заради протестния вот, а елемент от сегмента, в който се цели, ще бъде и патриотичната нишка. Всъщност Трифонов се опитва да изпраща послания навсякъде, да бъде непредвидим и да запази тайнственост, посочи Симеонов.

В момента подкрепата към който и да е на местните избори няма да му припише позитив. Той вече не е толкова сигурен, че победата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще е толкова категорична, че да извлече активи. Прогнозирам, че той няма да подкрепи никой на изборите, а ще започне да изгражда структурите на партията си. В тази насока ще трябва да се свърши много работа, заяви Антоанета Христова.

С евентуална подкрепа за някой от кандидатите на местните избори той може да наклони везните. Големият въпрос е какъв дял ще има Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в от политическата сцена. От днешна гледна точка ми е мноог трудно да кажа, че ще е с величината на Борисов или Сакскобургготски, но в същото време не знам дали ще е и точно с величината на Марешки или на Бареков. Може би някъде по средата може да застане, може има възможност да играе ролята на балансьор, каза Първан Симеонов.

Може да е и вариант за контролирано изпускане на общественото напрежение. Може да се опитат да го използват и като патерица. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ми изглежда като човек, който трудно ще се даде в това отношение, но на няколко пъти изглеждаше, че си подават топката с ГЕРБ волно или неволно, като например по темата с мажоритарното гласуване, заяви още политическият анализатор.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3507 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
...

2019.10.09 | 13:59

5

С удоволствие бих разбил мутрата на Първанчо, защото упорито лъже всеки ден по телевизията. Дори когато става за смях продължава да лъже. Гнусен подчовек е.

?

2019.10.09 | 13:48

4

Пак ли показвате този патологичен лъжец с козята брадичка и плешивата кратуна? Първанчо редовно става за смях, но не спира да лъже, а водещите още го гледат като ментор. Спрете вече.

2019.10.08 | 18:00

3

Кой каза, че малкото нечистоплътно комуделско джихадистче е било пустнато в отпуск от Говнелия Импексоява!?

Ей го бе , ей го отново Първанчо, празната кратуна, която се опитва пак да бръщолеви нещо!

Пъраванеее, мръсно спосранско лайно, а бай ти Слави не може ли да застане зад теб, Райчев пред теб и да направите една бесепарска гейска тройка, мръщляци гнусни!

к

2019.10.08 | 13:18

2

Не иска партии и създаде партия. Иска прозрачност и направи всичко на тъмно. Иска да промени статуквото и можело да е балансьор. Бареков номер две!

бай Симо

2019.10.08 | 09:45

1

Измама - Слави ще влезе в парламента, коги пръдне бухал...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини