Цветелина Пенкова вече има информационен център в София

  • 03 октомври 2019 10:04

  • 851
  • 0
Цветелина Пенкова вече има информационен център в София
© личен архив

Евродепутатката Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа  откри първия си Информационен център в Студентски град.  В цветното помещение на бул. „Иван Странски“  №1 тя посрещна приятели и представители на младежки организации, защото съществуването на офиса е насочено към младите хора. В него те ще могат да обменят идеи, да получават информация, но и да играят на джаги, както и да си правят селфита в специално оформен кът. 

 Целта на Центъра е да осигури достъп на младите хора и жителите от община Студентска до темите и проблемите, които се разискват в ЕК и ЕП, както и да съдейства с пространство за споделено учене и подготовка, зони за развлечение, като кът за принтиране и ксерокопиране.  

В Центъра ще се организират срещи с успешни личности и интересни хора, ще се провеждат консултации по кандидатстване и подготовка на европроекти, и реализиране на творчески и бизнес идеи.

Посланичката на Мароко Н. Пр. Закия Ел Мидауи, лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов, заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин и много съмишленици подкрепиха Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа. В кратката си реч тя подчерта, че се надява центърът да се превърне в притегателно средище за младите хора и тъкмо по тази причина той се намира в Студентски град.

Сред гостите на събитието бяха проф. Стоян Денчев от УниБИТ, тв водещата Наталия Симеонова, доц. Велимир Велев,  идеологът за създаването на "Училище за зрение" към "Невиждан театър", една от неговите актриси и нейното куче-водач.

Предстои откриване на Информационни центрове на  Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа във Велико Търново и Силистра.

Последвайте канала на

Novini.bg
851 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини