Радев в Ню Йорк: Американските визи за българи трябва да отпаднат

  • 23 септември 2019 19:56

  • 2986
  • 35
Радев в Ню Йорк: Американските визи за българи трябва да отпаднат
© Булфото (архив)

България може да бъде пример в света с това, че от векове сме изградили толерантност към религиите и вероизповеданията, заяви държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на пред български журналисти в Ню Йорк във връзка с участието си в събитие на високо равнище, посветено на защитата на религиозните свободи, организирано и модерирано от президента на САЩ. Участието на българския президент е по покана на американския му колега Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на призова за по-голяма толерантност към разбирането на културните кодове на различните обществ, съобщиха от президентския прессекретариат.

България и САЩ са стратегически съюзници, приятели и партньори и според мен не следва да има ограничение за визите за български граждани, заяви Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в отговор на журналистически въпрос след форума и допълни, че отпадането на визовия режим ще допринесе много за задълбочаване на инвестиционното, търговско-икономическото сътрудничество и туризма. Президентът каза, че все пак става дума за американско законодателство и България трябва да прави максимално възможното процентът на отказа на визи за наши сънародници да бъде намален.

В отговор на въпрос, свързан с гарантирането на свободата на медиите в България, Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви, че най-голямата заплаха у нас е автоцензурата. Привидно може да има свобода и да се твърди, че няма намеса в работата на медиите, но да са създадени такива условия и финансови зависимости, както и организационни разпоредби, които да карат журналистите сами да се цензурират, заяви президентът, като посочи, че медийната свобода е сложно понятие, с много компоненти. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на допълни, че България се нуждае от ясни критерии за сключване на договори и разпределение на европейски фондове и програми за реклама в медиите.

Проблемите на климата вече не са спор между учени, политици и корпорации. Надига се огромна протестна и конструктивна енергия сред младите хора по цял свят, които настояват за решителни действия и промени, защото бъдещето им принадлежи, заяви президентът пред български журналисти в Ню Йорк, след като участва в Срещата на най-високо равнище по въпросите на климата, която се провежда в рамките на 74-ата редовна сесия на Общото събрание на ООН. Българският държавен глава ръководи делегацията и представя страната ни на форума.

Президентът подчерта, че исканията на младежите за промени са свързани с тяхното желание да живеят в свят, в който бъдещето им е застрашено от огромното индустриално замърсяване, изчезване на биоразнообразието, от риска цели държави да изчезнат от глобалното затопляне и повишаване на нивото на световния океан. Нуждаем се от действия, заяви президентът и посочи, че днешната среща на най-високо равнище е била насочена именно към активния подход. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на допълни, че България дава своя принос – страната ни е една от държавите в ЕС, които изпълняват поетите ангажименти.

Президентът отново настоя страната ни да предприеме стратегически подход по отношение на въгледобивната си индустрия. Крайно време е България да се включи в европейските програми за въгледобивни региони в преход. Това ще гарантира бъдеще на хората и ще осигури целенасочени инвестиции и трансформиране на тези региони, посочи държавният глава. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подчерта още, че в момента България получава автономност от въгледобивната индустрия, защото и суровините, и технологиите, и мощностите са наши. Същевременно е ясно, че ще продължава тенденцията за условия за намаляване на емисиите, затова трябва да гледаме стратегически, призова президентът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2986 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар

2019.10.03 | 19:44

35

Този пак дрънка глупости, за американски туристи изобщо запознат ли е какви мерки за сигутност трябва да има, и брутния вътрешен прудукт няма да ти стигни да платиш за това

Румен Потников Срам за България @

2019.09.24 | 19:03

34

Абе ей....Шматко!
Евати и Туристо!
Отишъл в Америка, да поздравява "жена му...Деса-Поетеса"
Преди да даваш съвети на българския народ, погледни се в огледалото и преосмисли моралните си ценности!?
Шматка!
Тръгнал да дава "Съвети" на ООН!
Селяк!
Отивай да съветвал твоя "Вожд"!
Дребно човече, с широко отворени задни позиции!

Т

2019.09.24 | 18:19

33

Ами не дрънкай глупости от типа на Ф16 са старомодни, в САЩ няма демокрация и тем подобни и тогава американците може и да може да си помислят за визите!
Иначе такива червени руски разветчици и крадци като вас бесепарите ще им наводнят красивата и уредена държава!

Георги

2019.09.24 | 12:19

32

Визите няма да паднат близките 15 години, а може и повече. Ако паднат ще има нови 2 милиона които ще се преселят окончателно там. И те го знаят много добре и за това няма да паднат.

2019.09.24 | 10:47

31

Ти направи така, че Путин да премахне приглашенията, за Американските визи има кой да мисли.

2019.09.24 | 09:34

30

ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ Е НА ВЛАСТ РУСКИ ШПИОНИН, ДОКАТО БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С РУСКИ ШПИОНИ И АГРЕСИВНИ ПАРАВОЕННИ РУСОФИЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НЯМА КАК ДА ОТПАДНАТ.

Reality

2019.09.24 | 08:45

29

Bulgarians are sheeps.

ади веее

2019.09.23 | 21:44

4

що не имигрират у расия уе говно... тъпоооо???

ххх

2019.09.24 | 08:33

28

Ами защото в Русия комунизЪма не само не си е отивал ,ами е затегнал хватката си още повече. Нищо не пречи на комунягите ни да емигрират в Русия,но те си знаят що за кочина е комунизЪма и се пазят отнего като дявол от тамян. Това което говорят пред простолюдието е инструмента който им позволява да се задържат в политиката....

ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2019.09.24 | 06:57

27

РУСНАЦИТЕ ИМАТ И ХОРА.КЪМ 150 000 000 МИСЛЯ?А ДА ИМАШ ХОРА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ РЕСУРС.ВИЖТЕ КИТАЙ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БГ ХОРАТА НАМАЛЯВАТ.ПО ЧИЯ ВИНА ВСЕКИ ДА СИ ПОМИСЛИ САМ.

До тъпанара отдолу

2019.09.23 | 22:41

16

И като Русия не иска боклуци, защо е пълна с боклуци и пияници ?!

Да не би, защото там се "произвеждат" ?!

Защо Русия няма нищо, освен природни ресурси и военна техника ?!

Тъп боклуко !

Защото русия не иска боклуци

2019.09.23 | 22:30

13

А Америка ги събира от целия свят

Starija hush

2019.09.24 | 05:28

25

Edin den v bolnica e nad $10,000 v USA.Kak 6te pla6ta A?Vseka zaba da si znae blatoto!Nikakvi vizi za tia divaci mekio va6kari.

Бродеро

2019.09.24 | 05:53

26

Как успя да ги напишеш тия три реда на латиница и без никакъв смисъл!?!
От коментара ти не става ясно, дали 100 %, от американците успяват да плащат по "10к на ден в болница"?
В допълнение и заключение ще кажа, че такива МЪРШИ като теб, не заслужават да изговарят думата Българин, или да се опитват да имитират български краснопис!!!


Робин Хут

2019.09.24 | 03:46

24

Явно Радев не е в час. Малко са тия като мен, където ще си изгорят американските визи и откажат работа за 100 хиляди годишно за да останат в България за да изкарат по 15 000 хиляди годишно и наливат милиони, които са облагат с данъци.

При падането на визите и циганите няма да останат тук и чифутите за пореден път ще ни заличат от картата и отново задкулисно.

Добави коментар

Водещи новини