"Атака" предлага мораториум в срок от една година за продажбата на държавни имоти

  • 23 септември 2019 16:30

  • 803
  • 3
"Атака" предлага мораториум в срок от една година за продажбата на държавни имоти
© Булфото (архив)

Народните представители от ПП "Атака" внесоха в Народното събрание предложение за налагане на мораториум от една година за продажбата на държавни имоти, съобщиха от пресцентъра на партията.

От партията на Сидеров настояват в това време да бъде изготвен единен регистър на имотите държавна собственост. В същото предложение се иска и забрана за промяна на статута на терени и сгради от публична в частна държавна собственост за същия период, съобщи пресцентърът на "Атака". Депутатите мотивират така направеното предложение с аргументите, че към момента регламентът е неясен и всяко министерство взимало самостоятелно решения за продан на имоти, които са отпаднали от необходимост за ведомството.

Според народните представители от партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа въпросните обекти могат да са в полза на друго министерство, а освен това е спорно дали с продажбата им не се засяга националната сигурност. Вносителите на предложението за мораториум виждат в него "необходима генерална реформа по отношение на стопанисването, грижите и евентуалните сделки с имоти частна и публична държавна собственост".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
803 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.24 | 06:34

3

перхидролената проститутка на Шайката няма да може да обере протестния вот този път.Кандидатира се за кмет за да може да раздели вота на недоволните ,но забравя,че софиянци го знаят много добре,е е слугинаж на Боко.

Националист

2019.09.23 | 17:08

2

Този търси варианти за електорат но уви пациентите в болницата а не в парламента сварше се вашата измислени хора лажци и прочие няма място за такива луди не почтени в полетиката цялата държава страда от такива като васс времееееее да се отсиават полетиците и партии ме годни и вредни !!!! ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО И РАЗУМНО КОЕТО ЪТЯБВА ДА СЕ СЛУЧЕ В БГ

късно е

2019.09.23 | 16:52

1

Пич, пак не си в час, всичко хубаво вече е продадено, ха ха ха, за къв чеп е тоя мораториум, като всичко е продадено, а и ако случайно има нещо за продаване , то ще се продаде, по законен или незаконен начин, ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини