Джамбазки с коментар за шпионския скандал, компроматите и Волен Сидеров

  • 13 септември 2019 17:44

  • 3632
  • 6
Джамбазки с коментар за шпионския скандал, компроматите и Волен Сидеров
© ВМРО

На 21 септември ВМРО ще обяви кандидата си за кмет на София. Нека и другите квартали, извън жълтите павета, да се почувстват като част от столицата. София има нужда от много повече сигурност, от сериозен разговор за незаконното строителство, гетата и замърсяването на въздуха. Готвим сериозна листа, имаме опит в общинския съвет и визия за София. Не са малко хората, които искат да се кандидатирам за кмет, а аз съм взел личното си решение. Това разкри в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.

"Ще бъде унизително, ако инициативен комитет издигне Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за кмет на София. Не са ни конкуренти. Не са ни и коалиционни партньори. Загубихме време за решаване на важни въпроси в караници в малката коалиция", разкри още той по темата за разцеплението на коалицията "Обединени патриоти".

"Не ме притесняват никакви компромати или снимки. Чувал съм какво ли не за себе си, а всички клеветници съм дал на съд. Даже вече има осъден, а когато си плати и даря парите ще го обявя. Не ме интересува ничий личен живот, но е редно прокуратурата да се поинтересува от лицето, което разпространи снимките на приятелката на кадидат-кмет на София", коментира евродепутатът.

"Тези, които се опитват да сложат етикет “фили” или “фоби” на ВМРО са неграмотни. Дълбоко презирам хората, които обслужват чуждите големи играчи. Тези хора заслужават наказание. Винаги е имало такива продажници, а сигурно има и други такива “дребни” душички", категоричен бе Джамбазки по темата за шпионския скандал.

"Пълна глупост бе уволнението на Силвия Великова. Тя е остра и критична, както всички журналисти трябва да бъдат срещу властта", допълни зам.-председателят на ВМРО.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3632 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
До простите

2019.10.03 | 22:01

6

Много сте прости бе, коментаторите!

Хем сте прости, хем сте нагли !

С какви очи обвинявате човек, в пъти по-умен и интелигентен от вас !

Друг е въпроса, че не е безгрешен, но има ли безгрешни ?

Мие обаче сте,100процентови тъпанари !

2019.09.15 | 18:58

4

баси, джендърбазкия македонец

2019.10.03 | 13:46

5

не грешиш, този специално е руски шпионин в евро парламента, два шамара и си казва всичко

2019.09.13 | 22:20

3

GLUPAK !!

Istorik

2019.09.13 | 19:42

1

Po-dolna i drebna dushi4ka ot djambaski nikoga ne e imalo v politi4eskata istoria na Bulgaria

2019.09.13 | 19:43

2

Tozi po podlost bie dori tsvetanov

Добави коментар

Водещи новини