Джеймс Уорлик: Кабинетът ще загуби без Трайчо Трайков

  • 19 март 2012 08:57

  • 1573
  • 4
Джеймс Уорлик: Кабинетът ще загуби без Трайчо Трайков
©

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е един добър човек, действал винаги в интерес на българските граждани, ще е загуба за българското правителството, защото внасяше високо ниво на експертност, решенията обаче взима премиерът. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ посланикът на САЩ Джеймс Уорлик.

Радвам се да чуя, че премиерът продължава с ангажимента за постигане на диверсификация, каза още Уорлик. Разбрах, че АЕЦ "Белене" няма да бъде построена, а Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко са пътували до Москва и са казали на руснаците, че готовият реактор може да се използва в АЕЦ "Козлодуй", добави посланикът. Той няколко пъти акцентира върху думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за взето решение Белене да не се строи.

Аз, ако бях българин, щях да искам да знам дали в страната има шистов газ и какво е качеството на този ресурс, добави Уорлик и даде пример с други европейски страни, които са установили това. Това било тема, по която българските граждани го питали. Трябва да има честна и обективна дискусия. САЩ и Полша са взели решение в подкрепа на шистовия газ при гарантиране на максимална безопасност, напомни той.

Последвайте канала на

Novini.bg
1573 4

Коментари 4

Добави коментар
индианец

2012.03.20 | 02:09

3
Проблемите на света ще изчезнат с изчезването на САЩ
AJ4A

2012.03.20 | 02:10

4
Докато всеки "индианец" си мисли, че светът се върти около неговата явно доста неграмотна особа, проблемите на света няма да изчезнат, а ще се множат!!! Аз лично не бих се заел с отговор на въпроса кога ще изчезнат проблемите на света, но съм сигурен, че не само САЩ а и целият свят да изчезнат от картата на Земята, твоите лични проблеми няма да се решат драго ми "индианче" малограмотно!!!! Да не говорим, че ако светът иска да върви напред във вековете, а не да живее в порядки отпреди столетия, по-хубаво би било СССР да бъде заличен от картата на земното кълбо!!! Точно така може би ще се решат всичките проблеми на ЦИВИЛИЗОВАНАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО, защото в света няма друга по-ретроградна сила, която да унищожава бъдещето на хората, защитавайки и "инвестирайки" в престъпиците, наркоразпространителите, крадците, мързеливците, атентаторите и празноглавците освен ...... СССР!!! Именно тази ретроградна пасмина трябва да бъде "зачеркната" от картата на света, "заличена" от учебниците по история, "изтрита" от съзнанието на хората!!!!
уор-фен

2012.03.20 | 02:09

2
...Ха-къде го позагубихте напоследък,тоя толкова любим на целият БГ-народ и особенно на добружанци ОБРАЗ? Много осезаемо чувствахме липсата на анти-българските му словосъчинения и най-вече на приятната за нас негова визия и мисия тук! Като Национален Празник ще честваме окончателното му отпътуване и с взаимно чувство ще го отпратим като ПЕРСОНА НОН ГРАТА! ЗАВИНАГИ!
Александър

2012.03.20 | 02:09

1
Мда.............. Пролича си Трайков на кой е бил кученце и от кой е получавал хонорар...... Уорлик отнова се бута не където му е работа и отново реакция от правителството няма....... А шистовия газ - стига толкова лобизъм! Няма да се дупчи! Не си заслужава България да има евентуални щети заради 2% от изпомпания газ........ Не си заслужава да следваме икопномическите интереси на САЩ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини