Валери Симеонов: В България нищо не се променя

Разбира се, че коалицията Обединени патриоти продължава да съществува. Не знам какво твърди Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, но името е напълно законно и прието на редовно заседание, на каквото той отсъстваше и на каквото той бе отстранен от ръководството. Това заяви в студиото на ''Още от деня'' по БНТ лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Симеонов подчерта, че между тримата лидери в малката коалиция никога не е имало завист.

,,В задочен диалог със Сидеров няма да влизам, пък той да говори каквото си желае, но няма препирня, няма скандал, за какъвто мечтаят всички журналисти. Няма как да страсти, когато не идваш на работа'', добави бившият вицепремиер.

Той съобщи още, че за изборите в София НФСБ ще бъде в коалиция с ДСБ и тя ще се казва ДСБ – либерали, като до 24 септември ще бъде представена и листата им.

По думите му малко вероятно е да има балотаж между Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, какъвто прогнозират повечето социолози.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 коментира и управлението на страната.

,,Всичко може да разклати коалицията. Да, имаме управленска програма и точно нейното нарушаване може да провали коалицията, както и корупционни сделки, естествено'', категоричен бе Симеонов и изказа мнение, че се опитва да се бори срещу лобизма и олигархията, но не успява, защото има парализа във властта.

,,Трябва да се намери начин за промяна на нещата, защото за момента нищо не се променя в България. Да, икономиката върви, но сериозните проблеми си седят. Проблемите се разрешават с разговор и диалог'', коментира председателят на НФСБ и още веднъж напомни, че Законът за шума е един от най-полезните закони в държавата.

По отношение на шпионския скандал Симеонов посочи, че темата е била прекалено политизирана и призова на първо място да се изчака прокуратурата да си свърши работата и тогава да се коментира този въпрос.

Коментари

 1. 2019.09.19 | 21:51

  далавери + либерали - новата коалиция - според WC.

 2. 2019.09.19 | 00:12

  Хубавите неща стават бавно Симеонов,лошото идва бързо

 3. 2019.09.18 | 23:50

  Как да не се променя? За последните години у нас милионерите са се увеличили, а бедните са станали още по-бедни.

 4. 2019.09.18 | 22:27

  Нали затова те избрахме да промените нещо в полза на българите в Бъпгария защо се жалваш.

 5. 2019.09.18 | 21:43

  АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ВАЛЕРКА

 6. 2019.09.18 | 21:41

  Прибори се... смени посоката на държавни средства към неговия хотел.

 7. 2019.09.18 | 21:04

  Ами нали си във властта ве...?!
  Бори се и променяй нещата,стига си хленчил...!

 8. 2019.09.18 | 20:00

  abre smeshnik koi da promeni neshto vav balgaria bre ta vie niamate vreme ot krajbi.

 9. 2019.09.18 | 19:40

  Тази коалиция в София с ДСБ, това Иван Костов ли е?

 10. 2019.09.18 | 19:30

  Само ти се променяш !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет