Борисов за спирането на БНР: Чист саботаж срещу правителството

Успяхме да стигнем до този ден, в който да открием този нов завод. Това е едно производство, което няма да даде много работни места - само 200, но те ще са топ специалисти и с високи заплати. Искам да благодаря на всички, които участваха в построяването на този завод и да пожелая успех на новото производство. Това заяви Кирил Домусчиев по време на откриването на новия завод на "Биовет" в град Пещера.

На събитието присъстваха още премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в, министърът на околната среда Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе и депутати.

"Благодаря на всички, които положиха усилия за този проект. Всеки ден или през ден в България се откриват заводи. Този завод е високо технологичен, с добро възнаграждение, както и с отделени 40 милиона лева за екология и пречистване на водата. Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе лично ми каза, че пречиствателната станция е направена по най-съвременен начин. Трудно е на такива места, където почти няма привличане на инвеститори, да има такова развитие", заяви премиерът Борисов на откриването.

"Работете с по-голям капацитет. Поздравявам всички инвеститори и от името на Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето, той е зле здравословно и не успя да дойде. Плодовете от плана “Юнкер” се виждат във всяка посока", разкри министър-председателят.

"Искам да поздравя и децата на Пещера, както и учителите. Дано всички училища да са на ниво. Няма класна стая без wi-fi в страната. Поздравявам всички ученици и в страната за първия учебен ден", завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

След официалната церемония премиерът Борисов разгледа новия завод, като разговаря със служители, които му обясниха същността на работата си.

"Не очаквах такава огромна мощност да се построи. Инвестицията е над 300 млн. Откриват се 200 нови работни места. Всичко е високо технологично. Ако влезете вътре, ще останете впечатлени", заяви малко по-късно пред журналисти премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Поръчки в завода има повече, отколкото е капацитета му. Най-важното е, че се дава ръст на икономиката и то благодарение на плана "Юнкер". За да отговоря на президента - всеки ден откривам заводи и училища. Над 1 млрд. са дадени за образователна инфраструктура. Предполагам, че днес му е харесало, като е откривал учебната година", каза още министър-председателят.

Борисов бе помолен да коментира и думите на президента Радев, че свободата на словото в България е в криза и медиите се управляват чрез някой телефон, както държавата. "Ако е неговият телефон, разбирам. Това беше саботаж срещу правителството. Чист саботаж. Ясен и целенасочен. Надявам се проверките да приключат възможно най-бързо и всичко да излезе наяве. Аз само показвам. Ето и днес това правя. Завод след завод и то по време на рецесия. Смешно и забавно ми е, как от всеки телевизор или радио, който пусна, чувам, че няма свобода на словото и обиди по свой адрес. Как става това, като няма свобода на словото? Не мога да се занимавам с Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Какво да ѝ кажа - пусни екипите на "Позитано". Стига, това е несериозно", завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Общият размер на инвестицията за новия завод е 300 млн. лв., от които 200 млн. лв. са финансирани със заем по плана „Юнкер“ през 2018-а година. Производствените мощности разкриват над 200 нови работни места за висококвалифицирани работници и специалисти в сферата на биотехнологията, химията и инженерството.

Коментари

 1. 2019.09.19 | 08:51

  Това бе протест срещу завръщането на комунистическата цензура. Комунистическия модел на управление е единсвения който Бойко знае.

 2. 2019.09.17 | 12:14

  Колко плащат тука бе да се пишат глупости бе и да се плюе на лево на десно че и аз съм без пари охлюви такива ще плюем Какво ми пречи

 3. 2019.09.17 | 11:54

  Изключително нагла МУТРА....

 4. 2019.09.17 | 05:58

  БОЛНИЯТ МУ ИЗМОРЕН МОЗЪК ЗАПОЧНА ДА ВИЖДА ШПИОНИ И САБОТАЖИ НАВСЯКЪДЕ.ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ МУ.ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО.ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖИ МНОГО,НО ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ МАЙ НЯМА НАКЪДЕ?

 5. 2019.09.16 | 23:00

  Боко , завода е финансиран по плана Юнкер но със ЗАЕМ ! Ти колко открадна ? Или по точно колко отидоха при братовчеда Ради за изпиране ???

 6. 2019.09.16 | 22:52

  Съботаж викаш а ? Шопар недоклатен ! Края ти се вижда ! Интересно дали ще свършиш като Луканов

 7. 2019.09.16 | 21:12

  Баце знаеш ли че трябва да влезеш като уникален случай в учебниците по ПСИХИАТРИЯ ??

 8. 2019.09.16 | 20:47

  Домусчиев кага ще върне откраднатите пари ???

 9. 2019.09.16 | 20:44

  ГЛУПАК !!!

 10. 2019.09.16 | 20:40

  МОДЕРАТОРА Е КУПЕНО ГЕРБАВО ЛАЙНО МАЙКА ТИ ДА ....

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет