Волен Сидеров ще иска забрана на гей парада

  • 09 септември 2019 14:30

  • 504
  • 2
Волен Сидеров ще иска забрана на гей парада
© Булфото (архив)

Една от основните точки в кампанията ни за местните избори в София ще бъде забраната на гей парада. АТАКА е единствената партия, която ще повдигне силно този въпрос. Това написа във "Фейсбук" лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Останалите партии се правят на много толерантни, евроатлантически политкоректни и нямат смелост да го направят.

Тази година от АТАКА направихме и невъзможното да спрем това гей шествие да не осквернява по пътя си паметника на Васил Левски.

През годините сме вкарвали и законови промени за категорична забрана на подобни шествия, но те бяха отхвърляни от другите партии.

Убеден съм, че на тези местни избори АТАКА ще има по-добри резултати от 2015 г.", заяви Сидеров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
504 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.09 | 17:36

2

Вместо и той да се включи с колегите си от прайда, забрана. Пълни глупости.

шофиьор на самальот

2019.09.09 | 15:13

1

Правилно е решението на г-н Волен Сидеров. Гей-парад не трябва да има,стига с тези криви демонстрации. Пед-ерастите нека да са си педе-расти,но няма нужда да го демонстрират. Какво демонстрират все пак? Вижте ни ние кои сме! Бай Ганюва работа. Хетеросексуалните мъже и жени демонстрират ли секспредпочитанията си? Това с гей-парадите е дискриминация спрямо хетеросексуалните хора и трябва да бъде спряно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини