Каракачанов за поисканата му от Сидеров оставка: Не ме интересува!

  • 05 септември 2019 17:05

  • 1255
  • 6
Каракачанов за поисканата му от Сидеров оставка: Не ме интересува!
© Булфото (архив)

В Пловдив вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността официално откри паметник на легендарния водач на ВМРО Тодор Александров. Монументът се намира в пловдивския квартал "Кючук Париж", в близост до едноименната улица "Тодор Александров".

Надявам се този паметник да събуди интереса и любопитство у младото българско поколение, което през последните десетилетия е жертва на едно разбито образование, в което няма ценностна система, и в което ни обясняват, че не е имало турско робство, а присъствие. Поколение, което не се възпитава в духа на българския патриотизъм и на българското възраждане, а в "джендаризъм" за съжаление, каза Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Той изрази надежда този паметник да събуди интереса на младото българско поколение, което един ден ще поеме кормилото на България. И Всеки, който прочете за Тодор Александров и какво е правил няма как да остане безразличен към съдбата на българския народ и към бъдещето на България.

В заключение Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността изрази надежда до една година на друго прекрасно място в Пловдив да бъде изграден и паметник на друг голям деец на ВМРО - Иван Михайлов. На събитието присъстваха още внукът на на легендарния войвода Тодор Александров, както и много членове и симпатизанти на ВМРО от Пловдив, пловдивският депутат от партията Александър Сиди, кметът на район "Южен" Борислав Инчев, народни представители от ПГ "Обединени патриоти".

Изграждането на паметника е по инициатива и с финансовата подкрепа на ВМРО. Своя принос за реализирането на паметника имат и народните представители от групата на патриотите, които също са подпомогнали финансово акцията.

Пред журналисти вицепремиерът коментира поисканата му от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа оставка така: "Не ме интересува! Бива ли да ми искаш оставката за самолетите Ф-16 при положение, че четирима министри полагат подпис по този договор, освен мен са: министърът на външните работи, на финансите и на икономиката, който е от "Атака".

Не мога да му бъда полезен, аз съм доктор по международно право и международни отношения, ако беше нещо външнополитическо, мога да му обясня и да помогна, но за проблемите които има се нуждае от друг вид доктор", подчерта Каракачанов.

Последвайте канала на

БТА
1255 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван

2019.09.05 | 20:35

6

Тия са една измислена партитура, дрънкат каквото им падне! Докато беше жив внукът на Тодор Александров не го поканиха на нито едни събитие, вкл. и при откриването на булеварда носещ името на Александров. И се именуват ВМРО - боже, боже, ...

АЧС

2019.09.05 | 18:26

5

Той сега е заровил зурла в копанката, какви оставки?

2019.09.05 | 18:05

4

Тоя съм го слушал на живо какво говори когато беше кандидат за президент и сега какви глупости върши откакто се прегърна с гербавата мафия . Как да ти вярваме " патриоте" ??

....

2019.09.05 | 17:48

3

За този "водач" един положителен коментар не съм видял-К.ВО СТАВА в тази държава ????

ХА ХА ХА ХА

2019.09.05 | 17:23

2

Министъра - бидон !

2019.09.05 | 17:22

1

Скоро ще те интересува !! Малко ви остава национални предатели .

Добави коментар

Водещи новини