Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив

05 септември 2019 10:44

Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив
© Булфото (архив)
1438 3

При управлението на министъра на отбраната Красимир Каракачанов военното разузнаване е пред фалит, пред срив. Това заяви лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по президентското вето върху Закона за военното разузнаване.

"Министърът на отбраната и Радев днес трябваше да са тук, тъй като обсъждаме дали да приеме ветото на президента върху една очевидно лобистка поправка в закон. По тази тема нямаше обществена дискусия", каза още той.

"Дали цивилен или военен трябва да шефът на военното разузнаване, не знам трябва ли да е тема. Вече имаше цивилен на поста - Йордан Бакалов. Сега е военен, иска се отново поправка, за да бъде отново цивилен. Питам кой ще е новият цивилен поставен като шеф на Военното разузнаване. За отговор е нужен министърът на отбраната. Каракачанов е длъжен да отговори, защото това е важен въпрос", допълни Сидеров.

"Институцията е преживяла всички превратности на историята, включително и годините на прехода към хаоса. Сега обаче при управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е пред фалит, пред срив. Същият този министър, който с лека ръка даде 2 млрд., за да купува чертежи, на които са нарисувани самолети. Същият този министър разпродава "вкусни", "апетитни" парчета по Черноморието от българската земя. Не знам на кого, може би на чужденци, на олигарси. Превърна министерството на отбраната в Агенцията за недвижими имоти. Не за това гласуваха избирателите на "Обединени патриоти". Не за това говорехме пред избирателите, когато бяхме на митинги", коментира лидерът на "Атака".

"Каракачанов да подаде оставка, ако правителството иска да оцелее", завърши Волен Сидеров.

Радина Лазарова
1438 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар

2019.09.05 | 13:25

90572

ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СТЕ СИТЕ ОБЕДИНЕНИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ.

2019.09.05 | 11:29

90491

Ами бая години все боклуци ни управляват и няма чистене тая мръсотия...

Анатема!

2019.09.05 | 11:06

90476

И ти си същия артист. Боклук до боклука , но има Господ и един ден ще си получите заслуженото.

Добави коментар