Антон Кутев: Ред е на премиера да си подаде оставката

  • 16 март 2012 06:20

  • 1254
  • 5
Антон Кутев: Ред е на премиера да си подаде оставката
©

"Ред е на министър-председателя". Така депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира оставките на министрите Стефан Константинов и Трайчо Трайков.

"Има за какво тези хора да си ходят, но както всички знаем, вотът на недоверие, който се готви, е за вътрешен ред и сигурност", посочи той. По думите на Антон Кутев от правителството нищо не остава, след като се сменят здравният и икономическият министър и очевидно трябва да бъде сменен вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, защото доходите и пенсиите вече се държат на това ниво трета година, цените се покачват, а доходите – не.

Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера. Той не само че управлява Министерски съвет – каза, че плаща пенсии, твърди, че лови бандитите, той прави всичко в държавата. Интересно как се изненадва всеки път, когато някой министър не си свърши работата. В края на краищата някой трябва да поеме отговорност за това – не може когато става нещо хубаво в държавата, въпреки че то е доста малко, да ходи да реже лентите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а когато нещо не се получава, да са му виновни министрите, каза Антон Кутев.

Депутатът попита: "В края на краищата премиерът ли върши работата или някой друг?". Антон Кутев заяви, че не си представя как ще продължи този очевидно провален сектор – здравеопазването.

"Странно ми е нахалството, с което може да се помисли, че ще се смени министърът и ще продължи напред", каза той. По думите му – безспорно е, че малкият и среден бизнес фалира и че приключваме с атомната си енергетика.

Последвайте канала на

1254 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Вили

2012.03.19 | 23:28

5
Кутев си е съвсем прав! Но Константинов и Трайков са все пак бушони... Дянков и Младенов - вън, заедно с Борисов! Да заминават директно в затвора за национално предателство!
ГНУС

2012.03.19 | 18:48

4
КУТЕВ БАЯ ШОПАР Е СТАНАЛ ЗАГЛАДИЛ Е КОСЪМА-ДЕБЕЛ ДЕБЕЛ АМА МАЙ ДОБРЕВ МУ Е НАЧУПИЛ КОФАТА

2012.03.19 | 18:47

3
Това е архивна снимка на Кутев ,на актуалната е със синявици и спукана устна. Истински ММА боец (пардон - БСП боец).
Бял Полуовес

2012.03.19 | 18:47

2
Кандидат мутрата Кутев да продължава да се бие в парламента и да не дава съвети!
chovek

2012.03.19 | 18:47

1
Някои хора толкова не могат да губят, че се променят чак и визуално ! Злобар !

Добави коментар

Водещи новини