Политолог със съвет към политиците: Бъдете по-внимателни по време на избори

  • 28 август 2019 07:58

  • 1866
  • 2
Политолог със съвет към политиците: Бъдете по-внимателни по време на избори
© Кадър бТВ

Политологът доц. Татяна Буруджиева коментира резултатите, които вчера „Галъп“ разпространи след направено независимо изследване за нагласите за кмет за София във връзка с местните избори тази есен.

Припомняме ви, че според резултатите Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на получава преднина пред Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Буруджиева заяви в сутрешния блок на бТВ, че не винаги, когато агенциите дават добри резултати за социалистите те са фалшиви.

„Г-жа Манолова е в центъра на вниманието на софиянци от около месец и нещо. Но това не е, защото тя е положила усилия, а защото се води агресивна кампания срещу нея. Подобен тип влизане в кампания е винаги негативно за тези, които я правят. Септември ще видим какъв е ефектът от тази негативна кампания“, каза политологът.

Доц. Татяна Буруджиева коментира и сблъсъка между Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според нея България не печели от този сблъсък.

Тя посъветва в края на интервюто политиците: „Бъдете по – внимателни по време на избори, защото след това социолози и журналисти са Ви виновни“.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1866 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въййй

2019.08.28 | 11:16

2

Кво значи тва??? Бъдете по внимателни ко лъжете.

2019.08.28 | 08:34

1

ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини