Калоян Паргов: Софийските подлези се нуждаят от ремонти, а не от проверки

  • 15 август 2019 17:03

  • 509
  • 2
Калоян Паргов: Софийските подлези се нуждаят от ремонти, а не от проверки
© БСП

Софийските подлези се нуждаят от ремонти, а не от проверки.

Това каза лидерът на БСП – София Калоян Паргов по повод инцидента, при който възрастна жена пострада в подлез на бул. „България“, съобщиха от пресцентъра на партията. „Този случай отново извади на показ нелицеприятното състояние на тези съоръжения. Хората, когато има възможност, избягват да ги използват, защото са мръсни, порутени, труднодостъпни за детски и инвалидни колички, тъмни и опасни – във всяко едно отношение“, заяви Паргов.

Според него проявите на вандализъм също не се борят с проверки. „Нужна е превенцията. А тя се осъществява, чрез видеонаблюдение и добро осветление на подлезите. Нищо сложно и неизпълнимо. Въпрос на управленска воля и желание за решаване на проблемите на града“, категоричен е председателят на групата на социалистите в СОС.

„Назначените от кмета Фандъкова проверки са чисто и просто едно измиване на ръцете и бягство от отговорност, за пореден път. Жалко е, градоначалникът на столицата вечно върви след събитията и търси оправдания за несвършената работа“, посочи Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
509 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2019.08.15 | 17:10

1

Червените комунисти-фашисти ще останат завинаги в историята на българския народ като сатанински изчадия и изроди, българо-убийци и долна измет.

крадливи комунистически гадове

2019.08.15 | 20:05

2

Всички червени прасета на мезета

Добави коментар

Водещи новини