Мустафа Карадайъ: Вярвам, че заедно и единни ще продължим напред

  • 04 август 2019 18:33

  • 2629
  • 4
Мустафа Карадайъ: Вярвам, че заедно и единни ще продължим напред
© ДПС

Председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, присъства на официалното откриване на традиционния празник на община Борино, който се провежда под патронажа на кмета Мустафа Караахмед, съобщиха от партийната централа.

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, поздрави боринци и поднесе специалните поздрави от почетения председател на ДПС д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

„Областният управител каза, че няма нищо по-добро от единението, защото разединението не води до нищо добро. Много е добре това да се говори в Смолянска област, но това нещо добре би било да се говори и в София. Преди два месеца минаха европейски избори, дълбок поклон родопчани, вие сте нашата гордост и го доказахте на изборите. Но след изборите видяхме Европа какъв пример ни дава – не допусна националисти, популисти, радикалисти да участват нито в разпределението на постовете в Европейската комисия, нито в разпределението на комисиите в Европейския парламент. И това е правилното. Европа го прави, защото защитава своите ценности и мото: Единни в многообразието. Но в нашата страна виждаме нещо друго. В централната изпълнителна власт участват хора, които Съвета на Европа оценява като фашисти. Те сеят омраза, разделение, ксенофобия. Освен тях, и ГЕРБ, и БСП сведоха до минимум своята чувствителност, когато се лее ксенофобия и омраза от трибуната на Народното събрание. С това трябва да се преборим в нашата страна, за да може освен инфруктурата в малките общини, трябва да направим така че да създадем поминък, за да не обезлюдява Борино, Родопите, България, каза Карадайъ.

Той подчерта, че от 2 години ДПС има ясна програма за ускорено догонващо икономическо развитие на страната. "За съжаление, обаче сме сами, дори няма опити за диалог за дефиниране на приоритетите на страната, което е голям проблем за държавата и за бъдещето на нашите деца. Затова от тази трибуна трябва да кажем, че с управлението на местно и централно ниво трябва да бъдат ангажирани компетентни и отговорни хора, а не хора изпълнени с омраза. Заедно трябва да го преборим това в нашата Родина“, заяви Карадаъ.

Лидерът на ДПС отбеляза, че за Борино има още много неща, които да се реализират – като една част предстои да се направят, а други са в проект. „Вярвам в единството и силата на боринчани, и че заедно и единни ще продължим и напред да правим това, което трябва“, заключи Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

На откриването на празника на общината присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, евродепутатът Атидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-Вели е родена в град Девин на 18 септември 1981 г. През 2003 г. завършва бакалавърска, народните представители Хайри Садъков, Сергей Кичиков, Елхан Кълков, Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Имрен Мехмедова, Танер Али, Ихсан Хаккъ, д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва и Севим Али, областните председатели на ДПС Смолян, Кърджали и Благоевград - Салих Аршински, Изет Шабан и Ведат Хюсеин, Неджми Али-бивш евродепутат, общински кметове на ДПС, общински и местни председатели и жители и гости на общината.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2629 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
007

2019.08.05 | 13:22

4

Заедно с кого?Със ГЕРБ,македонското ДПС т.е. ВМРО и патриотарите?Какво ще кажете по въпроса за даване на турско гражданство на български от "турски" произход?Крайно време е да се премахне двойното гражданство и всеки да избира къде да живее.

gost

2019.08.04 | 21:45

3
Stavayte chlenove na bkp, makar i zakasneli. Vsichko zavisi ot tiah. Masovo s vrazki se izkupuva nedvizhimo imushtestvo, bez znachenie Ivan i hasan, sega samo na Ivan ot Gerb vsichko prodava. Chao i na 10 na koc bayriama da se poveselim, a na doktor dalag zhivot.

2019.08.04 | 21:31

2
TURSKI MEKERETA
Ps

2019.08.04 | 21:18

1
Turski nacionalisti

Добави коментар

Водещи новини