Официално: ГЕРБ издига Живко Тодоров за кандидат за трети кметски мандат

  • 30 юли 2019 11:59

  • 1778
  • 0
 Официално: ГЕРБ издига Живко Тодоров за кандидат за трети кметски мандат
© Булфото (архив)

Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен бе официално номиниран за кандидат кмет на община Стара Загора за трети мандат. Единодушно делегатите на общинското заседание на ПП ГЕРБ подкрепиха кандидатурата му.

Тодоров представи и шест надпартийни номинации в листата за общински съветници. Това са Мария Жекова, която е представител на старозагорския бизнес, директорът на Държавен куклен театър Дарин Петков, Ваня Михайлова-бивш председател на Зонта клуб и член на Контролния съвет на КРИБ-Стара Загора, университетският преподавател в МФ д-р Славов, културистът Тихомир Трифонов и архитект Мартин Паскалев.

Политиката не е разправии между партии и противопоставяне. Тя трябва да работи в полза на хората, да се върши много работа в името на това да има конкретни резултати. Само резултатите  могат да оправдаят нашето място тук, посочи Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен и благодари за номинацията му за кмет.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини