Георги Свиленски: Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София

  • 29 юли 2019 08:01

  • 898
  • 2
Георги Свиленски: Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София
© Нова телевизия

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на трябва да обяви своето желание да се кандидатира за кмет на София, след това в началото на месец септември софийската организация на БСП ще обяви номинацията си. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

БСП-София търси кандидат, който да решава проблемите на София, да прави качествени ремонти, прозрачни процедури за обществени поръчки. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е един от хората, който отговаря на този профил, заяви Свиленски.

В момента приключват номинациите в организациите, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на може би е с най-много номинации. Гласове против не сме чули, посочи социалистът.

Единствената задача, която Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за има е да свали ГЕРБ от власт в София, защото това би помогнало и за свалянето им от власт в цялата държава, посочи Свиленски.

Всеки, който би допринесъл за свалянето на кмета Фандъкова от власт и мнозинството на ГЕРБ, би получил подкрепата и на ръководството и на председателя. Костадин Паскалев също е достоен кандидат. Той обаче е партийна кандидатура. В София знаем, че БСП сама е трудно, почти невъзможно, да спечели местни избори. Затова търсим широко разтваряне на ветрилото, каза още Георги Свиленски.

Борисов започна похода си към властта от София, залезът също ще е оттам, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
898 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.07.29 | 09:39

2

MAIA MAFIOTOVA

2019.07.29 | 08:55

1

Цървул

Добави коментар

Водещи новини