Политолог: В момента има стабилизация на партия ГЕРБ

  • 13 юли 2019 08:58

  • 2177
  • 3
©

Слабият резултат принуди Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да играе по-агресивно, за да привлече избирателите си.

Той опитва да покаже, че е нещо различно от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Това коментира по Нова тв политологът Петър Чолаков.
По думите му Сидеров е опитен политически играч.

Излизането на Атака от кабиента, ако това се случи, ще доведе до засилването на други опорни крака на кабинета, смята той.
В момента има стабилизация на партия ГЕРБ, заяви политологът. Малката коалиция има интерес да стои във властта, каза Чолаков.

Не вярвам премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се ангажира да ги разтървава в тази битка. Имиджово не е добре, за който и политик да се меси в този скандал, заяви от своя страна политологът Стойчо Стойчев.

След като Симеонов загуби вицепремиерския пост, се загуби балансът  и започна враждата между тях. Каракачанов в тази ситуция е омиротворителят. Директната консумация на власт, е това което движи малките партии, допълни той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2177 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Не е партия, а мутро-синя банда

2019.07.13 | 11:09

3

Партия е полически субект избран от народа.

Оцелял от ГЕРБ-аджиския произвол българин

2019.07.13 | 09:42

2

ГЕРБ е развалина БОКО ке го бутат аман от платени пеераси

Има

2019.07.13 | 09:38

1

Стабилно бездарие.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини