Политолози: Патриотите са инженерни проекти

Медийните престрелки в коалицията "Обединени патриоти" (ОП) преминаха в реални действия. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа бе отстранен от поста председател на парламентарната група, а от "Атака" скочиха срещу решението и го определиха като незаконно.

"Меркантилният интерес винаги е обединявал тези три формации. В момента Сидеров губи своето участие в разпределението на нещата. Беше ясно, особено след изборите, че тези трима души (бел. ред. - Сидеров, Каракачанов, Симеонов) все по-трудно ще се понасят", коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Стойчо Стойчев.

И добави, че досега премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г винаги е успявал да вкара дисциплина, сдобрявайки лидерите на ОП. 

"Но виждате, че Сидеров отказва да свиква заседания, той прави вид политика чрез това", отбеляза Стойчев.

Политологът доц. Мария Пиргова подчерта, че Патриотите са инженерни проекти, които подкрепяли различни правителства. По думите ѝ те нямат политическа основа. 

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа рискува изобщо да напусне политика, ако продължи с това си поведение само да печели от присъствие в парламента. Не са патриоти - нито вдигнаха пенсиите, нито построиха ограда като хората", каза тя..

"ДПС е по-сериозната партия. Сега е по-видимо, защото ДПС си реши проблемите с партията на Местан. Постигна връщане към традиционния си електорат", посочи още Пиргова. 

 

Коментари

  1. 2019.07.12 | 21:39

    Това не са политолози , а високоплатени манипулатори промивачи на мозъци.

  2. 2019.07.12 | 14:39

    пиргова е трол на бкп, другите също

  3. 2019.07.12 | 13:58

    Пиргова не си права ДПС нищо не си е върнала .Никакъв електорат не се е върнала ,дори изтича и не се интересува електората вече от тях..ДПС остава само с ясладжиите и софраджиите и обръчите от фирми .Електората е на гурбет и никога няма да се върне при тях Ероизборите показаха това .Пиргова ,ти не си вчас и не си с времето

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет