Искрен Веселинов: В Обединени патриоти има повече емоции, отколкото са полезни за политиката

  • 23 януари 2019 17:56

  • 591
  • 3
Искрен Веселинов: В Обединени патриоти има повече емоции, отколкото са полезни за политиката
©

Явно в коалицията на Обединени патриоти има повече емоции, отколкото са полезни за политиката. За нас разговорът не е личен, а за каузи. Важно е какво свършим в управлението, а не с кой ще се явим на изборите. Това каза Искрен Веселинов от ВМРО в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Ние сме за това да се върши работа. Не се срамуваме да се извиним. Важно е да върнем разговора за приоритетите“, добави той. „Не е имало никакъв формат на среща с Атака“, призна Веселинов.

На въпрос дали е искал Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да води евролистата и това е причина за труса в малката коалиция, Искрен Веселинов каза: „Такава позиция не е заявявал“. „Има няколко знакови събития след Нова година, които ни накараха да се почувстваме в безтегловност.“, каза представителят на ВМРО и изброи: беззаконността, раждаемостта, маргиналния взрив, който се очаква да помете държавата.

Той каза още, че фундаменти в политическата им програма не са били зачетени. „Редуцира се искането ни в Закона за вероизповеданията“. Въпреки това от ВМРО били готови да се извинят на Сидеров, ако се чувства обиден, макар да не виждали вина.

„Основната задача на трите формации е да се явим на евроизборите. По-ценното е да свършим нещо заедно. ВМРО не е водило разговори с нито една политическа сила. Кабинетът също е длъжник на тази програма, която сме изработили. Ще търсим подкрепа, за да се изпълнят нашите приоритети. Надяваме се да има патриотичен мир“, каза още Веселинов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
591 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Истински патриот

2019.03.12 | 07:50

3

Ало, Искрен Мазния, ти поглеждаш ли се в огледалото бе, нещастник? Какъв депутат си ти, бе? Карикатура!

profesor

2019.01.26 | 12:27

2

Смени си името, прислуга на ГЕРБ! Ти и останалата част от "македонското котило" никога не сте били искрени с нас - българите! Ти си срам не само за баща си Васил, но и за целия аристократичен град Русе!

2019.01.23 | 18:20

1

Не разбрахте ли че за нищо не ставате освен че излъгахте избирателите си и се прегърнахте с гербавата мафия

Добави коментар

Водещи новини