Десислав Чуколов: Мнението на Атака е, че този мандат трябва да бъде завършен

  • 11 юли 2019 08:24

  • 875
  • 2
©

НФСБ и ВМРО хванаха и строшиха в земята коалицията “Обединени патриоти” и то незаконно. Те отменят коалиционното споразумение.
Това коментира по Нова тв Десислав Чуколов - зам.-председател на Атака.

Припомняме, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа вече не е шеф на ПГ на “Обединени патриоти”.

Не знаехме, че има такава среща, за това не сме присъствали на нея. Тук опира до това партия Атака да бъде отстранена от тази коалиция. Това се е готвело доста дълго време, каза Чуколов.

Юристите ни са подготвили доста структуриран анализ, каза той.

Не сме футболни босове да ходим да говорим с Борисов да ни оправя бакиите. Това все пак засяга ГЕРБ , защото тази коалиция е подписала коалиционно споразумение с партията ГЕРБ, каза Чуколов.

Мнението на Атака е, че този мандат трябва да бъде завършен и трябва да се изпълни програмата, която сме подписали, каза той.

Не сме предизвикали ние този проблем. Това не е каране, допълни той.
На въпрос дали Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще се кандидатира за кмет на София, както бе казал преди време Чуколов заяви: "Продължават да го предизвикват. Една ревизия на Столична община няма да е лошо."

Последвайте канала на

Novini.bg
875 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Този мандат трябва да бъде завършен

2019.07.11 | 09:45

2

в пандиза, там ви е мястото на всички седесарски отпадъци.

2019.07.11 | 09:02

1

Чуколов какво значи тук едно споразумение , една никаква програма ,пред разрухата на държавата ,диктатурата и авторитаризма на коалиционното ви управление .

Добави коментар

Водещи новини