Десислав Чуколов сравни абортите със случая на хвърленото от мост дете в Габрово

  • 05 юли 2019 16:24

  • 587
  • 4
Десислав Чуколов сравни абортите със случая на хвърленото от мост дете в Габрово
© Нова телевизия

Партиите знаем 2 и 200, ще се справим и с лев партийна субсидия. Голямо перо бяха даренията, които правихме от "Атака" за църкви, храмове и тежко болни хора. Сега няма да имам такава възможност, ако ни се поиска помощ. Помолихме евродепутатите с техните огромни заплати да отделят колкото могат за дарения. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов.

"Над 25 хил. аборта се правят годишно в България. Не говорим за циганското малцинство, защото те изоставят децата си, а за българките, които срещу 150 лева убиват плода си. Искаме проблемът с абортите да се промени. Искаме парламентарна подкрепа, но първо в съзнанието на хората. Възмущаваме се на изрода, който хвърли детето си от мост, но не и на 26 хиляди жени, които същото правят с децата в утробата си", коментира той предложението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за забрана на абортите.

"Изготвяме закон против абортите и в подкрепа на живота на плода, но първо ще чуем мнението на църквата и мюфтийството. Ще чуем и мнението на тези "за" и "против" абортите. Нюанс в закона ще има ако се прави аборт след изнасилване, ако застрашава живота на майката или кръвосмешение", разкри Чуков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
587 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българка

2019.07.05 | 17:15

1

Много правилно предложение за българките,но циганите трябва да ги ограничите до 4 деца.

ххх

2019.07.06 | 09:09

2

Тие в А така всичките ли са малоумници? Защо се тръгва от най-лесното а не се търси комплексно решение на проблема с демографията? Защо държавата не поеме цялата издръжка за децата поне до навършване на 16 години. Имам предвид не само смехотворните детски добавки а и всички консумативи необходими за отглеждането на детето. И сега памперсите ни са най-скъпите в Европа, да не говорим за детски храни, млека, дрешки и пр. Май не им стига сивото в-во и липсва политическа воля за вземане на конкретни и цялостни решения. Мисля че още Айнщайн е казал :"Не можем да решаваме проблемите с мисленето с което сме ги създали.".... Е, размърдайте малко мозъците си и не "напъвайте планината да ражда мишка"....

в добавка

2019.07.06 | 09:18

3

Някой веднага ще каже,ами циганите...Достатъчно е да се въведе образователен ценз и изискването всяко дете ползващо държавната грижа да посещава училище до успешно завършване поне на средно образование.За семейства които желаят повече от две деца да се изисква висше образование на родителите. Останалото е подробности които могат да бъдат решени при наличие на желание. Не евтина пропаганда в търсене на някаква популярност....

2019.07.06 | 11:08

4

Как ли плащат циганките по 2000лв. в майчин дом? За Българите, новородените деца означават кредит от самото раждане, след това започват проблемите с консумативите , изхранването и изучаването на това дете с непосилни за младото семейство разходи,за това раждаемостта е малка, а не са виновни абортите г-н Чуколов. Изясни ли ти е сега?

Добави коментар

Водещи новини