Румен Петков коментира шумните дискусии за партийните субсидии

  • 28 юни 2019 15:16

  • 685
  • 2
Румен Петков коментира шумните дискусии за партийните субсидии
© ПП АБВ

Решението, за един лев субсидия, което беше наложено от премиера, е политически вулгарно, заяви председателят на ПП АБВ Румен Петков по повод шумните дебати по партийната субсидия. На пресконференцията той подчерта, че когато беше обсъждано това предложение, обществен дебат нямаше, нямаше и поставени рамки за целево разходване.

Със субсидия от един лев се убива всичко, което е вън от ГЕРБ, ДПС и БСП и така се стимулира двуполюсния модел, каза още Петков и добави, че това по никакъв начин няма да повлияе положително върху политическата обстановка в България.

„Ние, от АБВ, предлагаме варианти – да се опрем на минималната работна заплата, стъпаловидно финансиране, съобразно политическите гласове, с повишаване броя на гласовете, занижаване на парите“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в подчерта, че трябва да е ясно регламентирано за какви цели да се харчат парите от държавната субсидия. Той каза също, че ПП АБВ е готова да организира дискусия със социолози и политолози по темата.

Председателят на ПП АБВ коментира че темата за партийните субсидии убива други три истински важни теми за държавата и за всеки гражданин. В сянка остава темата за купуването на самолетите F-16, което е престъпление към България с погазването на решението на Народното събрание за цената. Така на заден план се поставя и мира и ситуацията на Балканите в контекста на напрежението Косово-Сърбия, Албания-Косово-Сърбия и участието на Северна Македония в това напрежение. Без обсъждане остава и темата по концесионирането на летище „София“.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
685 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.06.28 | 17:07

2

Румене, ако те биваше, нямаше да си в изолация и да ревеш сега за субсидии. Запомни само, че успял алкохолик до сега няма, и ти няма да си последният провалил се. Алкохола не прощава на никого. Ти си бита карта.

gjuro michailov

2019.06.28 | 16:58

1

Obiknoven lazec,za tozi edin lev se govori mnogo dalgo,poneze e prost i ne chete.

Добави коментар

Водещи новини