Румен Петков: БСП опошлиха битката с корупцията

  • 28 юни 2019 07:47

  • 2069
  • 7
Румен Петков: БСП опошлиха битката с корупцията
© Кадър - БТВ

Трябва да се направи ясен анализ на потребностите на партиите във връзка с партийните субсидии. Трябва да има публичен и обществен дебат по темата. Трябва ли цялото общество да плаща на една партия, за да си направи тя партийна телевизия? 

Това каза в сутрешния блок на БТВ председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод темата за партийните субсидии. "Постъпката на ГЕРБ за 1 лев субсидия също е грозна и популистична. Другата седмица ще си вземем уведомително писмо от Министерството на финансите за това колко надвзети субсидии трябва да върнем. Тук обаче възниква въпроса - какво правим със служителите от министерството, които са наддали парите? Съгласен съм, че и партиите трябва да понесат своята отговорност за това, че не са проверили сметките, но това не е причина така да се стъпва на вратовете на партиите и субсидията да се прави 1 лев", каза още лидерът на АБВ.

"Рано е да се говори за обединение в ляво за предстоящите местни избори. За мен битката с корупцията на БСП приключи на 23 май. Няколко хора от БСП бяха превърнали кабинета на главния прокурор в кошче за душевни отпадъци. Всеки ден бяха там и размахваха някакви документи пред медиите. И така до 23 май. Това е опошляване на битката с корупцията. Тя трябва да е ежедневна и постоянна, а не само в предизборната кампания", категоричен беше Петков.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2069 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.06.28 | 11:18

7

Ако вие с Първанов се скриете малко ще е много добре,разбрахте че народа не ви иска,но на вас вси властта е в главите ви,защо нищо не говориш за медиите,които Борисов притежава,а все БСП ви е в главите,още едно потвърждение,че сте дясната ръка на управляващите

1дд

2019.06.28 | 10:49

6

Поредното от бкп оправдание или както казваше след 1990 един виден юрист-те всички са от бкп, но са разпръснати във всички партии, а нека бб и цц и сие да казват, че са анти, анти тата и след 1990 бяха ударени, изселените де.. Или както дядо, прадядо убити 1945,а внучки/внуци не родени. Или ги преследвали да не са като дядовците им. А децата на убитите от комунистите бяха сирени, Тихи, скромни хора, кога отиваме.. А и по време на герб, комунисти от бкп в герб, правилно.. В бюрото по труда.. Наглост просташки от бкп герб, и предишните абв, дпс, ндсв, сдс, нищо по различни от бкп, дори по-върши и жестоки,

...

2019.06.28 | 10:27

5

В България комуноидите се борят с корупцията, а не срещу нея. Борбата е срещу белия данъкоплатец за данъците му и пенсионните му фондове. Комуноидите са уродливи вътрешно и външно като урода на снимката.

Българка

2019.06.28 | 10:00

4

Най-малко комунделите имате право да говорите за корупция. По повод това ,че преди избори го правите,е напълно във ваш стил. Вие се плюете един друг като за последно. Комундел,това значи долен човек.

dsdsd

2019.06.28 | 09:51

3

Точно пък тоя другар ще говори,който обядваше с едни лица, дето още ги търсят с Интерпол!

????

2019.06.28 | 09:16

2

Така е "другарЮ" Петков и така ще бъде,докато Вие и тези Пунта Мари около Вас са все ОЩЕ ТУК!!! До,КОГА? НАРОДЕ????

Избирател

2019.06.28 | 08:54

1

сега ще си пикаеш само в мивката в къщи, шибан дърт бесепараски пе.дал!

Добави коментар

Водещи новини