Бойко Борисов: Ако сменям министър, ще е с някой от тежката артилерия на ГЕРБ

  • 10 март 2012 13:37

  • 6623
  • 42
Бойко Борисов: Ако сменям министър, ще е с някой от тежката артилерия на ГЕРБ
© Булфото

Ако се стигне до смяна на здравния министър Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, неговият наследник този път ще бъде от членовете на ГЕРБ.

Това казва в интервю за ТВ "Европа" министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Ако сменям министър, този път ще бъде с един от хората от тежката артилерия на партията. Повтарям – това е при положение, че реша да правя тази смяна. Дал съм му необходимия срок да докаже, че не е проспал това време", подчертава Борисов.

Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование е третият министър на здравеопазването от началото на мандата на правителството през 2009 г. Неговите предшественици Божидар НаневБожидар Нанев Божидар Нанев е български лекар и политик, бивш министър на здравеопазването в кабинета на Бойко и Ана Мария – Борисова също не бяха партийни членове. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изразява надежда, че предложените от здравния министър законодателни промени в действителност ще позволят намаляването на цените на лекарствата.

"Той носи вина за това, че се предоверява. Във всички случаи носи такава вина. Дал съм му възможност да се реваншира най-вече пред хората, които са купували или ще купуват лекарства", продължава с критиките премиерът и лидер на ГЕРБ. Окончателното решение за съдбата на министъра на здравеопазването ще бъде взето след няколко дни.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е убеден, че както за АСТА, така и за шистовия газ позитивите от тях трябва да бъдат много ясно разяснени на обществото, за да бъдат възприети от хората. Борисов каза още, че една от важните цели на правителството до края на мандата през пролетта на 2013 г. е да падне ДДС на 19%, за което ще бъдат положени максимални усилия. По многократно вече дискутираната тема за бонусите премиерът направи заключението, че неговото правителство работи и за слава, докато другите са работили за пари.

На въпрос как ще коментира рекордния скок на цените на определени стоки, като горивата, и най-вече яйцата през последните седмици, той отговаря: "Днес яйцата са 29 стотинки. Трябваше действително с репресия да се отнесем към тях, да им обясним ясно, че първо ще пуснем много голям внос, второ, ще правим държавните дотации, защото ние дотираме птицевъдството, и едва тогава те се осъзнаха, че това не е правилно. И виждате, това е една, за съжаление, много порочна практика в българската търговия и тя не е от вчера или от днес. Идва ли Никулден, вдига се цената на рибата, по Гергьовден се вдига цената на агнетата и т.н. Но за съжаление това е пазарът и в пазарна икономика непланирана... при социализма беше лесно – държавната планова комисия казваше – такива са цените, сега, по време на демокрацията, пазарът определя цените".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6623 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
Съобщение на пресцентъра на БСП !

2012.03.12 | 19:06

32
Уважаеми Българи ,Другарки и Другари , съобщаваме Ви ,че поради липса на идеи и доводи ,каkто и отчитайки нивото на интелект на нашите членове и симпатизанти , РАЗПОРЕДИХМЕ на нашите платени клакьори ,да публикуват едни и същи ( партийно одобрени ) текстове НЕПРЕКЪСНАТО. Това е част , от нашата нова стратегия - ДА ПОБЕДИМ ПРОТИВНИКА ,КАТО ГО УМОРИМ ОТ ДОСАДА . Желаем успех ,на всичките си платени сътрудници. Ура ,Другари !

2012.03.14 | 22:25

42
УВАЖАЕМИ ГЕРБЕРИ И ГЕРБЕРКИ ,МНОО СЪЖАЛЯМЕ ,ЧЕ НЕМОЖАЙМЕ ДА ИЗДОКАРАМЕ ОНИЯ ПАЧКАДЖИИ -КАТАРСКИТЕ ШЕЙХОВЕ ДА ИМ ЗЕМЕМ МАЛКО ОТ ПАРИТЕ ЗА НАЗИ ,АМА НЕЙСЕ ,ШЕ ГЛЕАМЕ ДА ИЗДОКАРАМЕ НЕКОИ ДРУГИ, АКО НЕМОЕМ С ГЪДЕЛ, ШЕ ИЗКАРАМЕ КАТЮШИТЕ ,АМА ВИЕ КО ГЛЕДАТЕ БЕ ,АИДЕ БЕГОМ МАРШ НА РАБОТА ,АКО ИМАТИ, ШТО НИ ТРЕБАТ ОСИГУРОВКИ ИНАЧЕ НЕМА ПАРИ ЗА ИЗДОКАРВАНЕ НА ОНИЯ ПАЧКАДЖИИ.
Гандалф

2012.03.14 | 22:16

41
Бойко Борисов: Ако сменям министър, ще е с някой от тежката артилерия на ГЕРБ - С кого 'ше ни цакаш тоя пьт бе "БАТЕ", ще подменяте пишман цирковите си артисти, с Митьо КРИКА и Любо ЛЕЖАНКАТА ли (?!).. цялото ти т.нар. управление изглежда като картина на Салвадор Дали... толко катастрофи станаха / толко народ си еба майката, как п'а не 'земат да ви се баталясат тойотките някак си докьто пьтувате на някьде (мачкайки всички участници в движението по пзтя си) п'а да 'земете да попаднете на някоя ВИЕТНАМКА ПЬЛНА С ДЬРВА, а после с прахосмукачки да ви вад'ат от колите ...и да ни отьрвете от стабилната си фискална дисциплина, постоянно покачващият се брутен вьтрешен продукт, постоянно увеличаващата се заетост, както и мн.др.
plam333

2012.03.14 | 22:14

40
Изминаха две години и половина от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено! 9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено! 10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено! 11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено! 12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено! 13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено! 14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено! 15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено! 16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено! 17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено! 18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено! 19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!
Съобщение на пресзентъра на ГЕРБ

2012.03.12 | 19:31

39
Драги гербарски плазмодии, Нашият Премиерстващ мандрил Шампингото Боко под тежка артилерия има предвид Фидоската или в краен случай цецето цачева на нс! Да се светят имената на всички гербстващи дерибеи, особено тези които теглиха заеми за да върнат взетите тежки "бонуси"! ГЕРБ - най-онеправданите крадци в страната ни, които незаслужено са оплюти от неблагодарни черносотни комунистически микроелементи! НО НИЕ МОЖЕМ ДА КРАДЕМ EVEN MORE! Очаквайте продължение в краденето, контрабандата и наркотрафика!!!

2012.03.12 | 19:31

38
Ебах ти и "тежката" артилерия! Само умрели фишеци!
4i4o go6o

2012.03.12 | 19:31

37
Че може ли да намери скъпият ни премиер по-некадърни от сегашните министри и зам. министри ?

2012.03.12 | 19:30

36
Видяхте ли скъпи герберчета ,каква стана тя вашия лидер си мечтае за комунизма защото тогава " беше по лесно" а сега е зор : партии демокрации , права.......не е като едно време "строй се преброй се ,рапорт даден -рапорт приет и марш на работа и без много да мислите и говорите.

2012.03.12 | 19:30

35
Момчета , не псувайте , не си вадете оная работа и спорете без да се обиждате , пишете на български и знайте че все още е демокрация и всеки има право на мнение иначе просто няма нужда от тези форуми.
ж

2012.03.12 | 19:30

34
ХАХА да еба и наглите копелета от всякъде лъжи и промиване на мозъци.Не вярвайте на Бойко,Меглена кунева,Станишев,Доган,КОстов,Първанов,на никой не вярвайте. Я вземете разгледайте тук!!!!! >>> http://www.bivol.bg/bbiraq.html
Kill all gerberast

2012.03.12 | 19:24

33
Искам да попитам, симпатизантите....ПО-ТОЧНО, ПОДАННИЦИТЕ НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БОКО-ТИКВАТА I,1.НИМА ВИ ХАРЕСВА ДА ВИ НАРИЧАТ "ЛОШ МАТРИАЛ"2.НИМА ВИ ХАРЕСВА СЛЕД ЖЕСТОКАТА СМЪРТ НА МИРОСЛАВА,ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦЕ, ВМЕСТО ДА ИЗРАЗИ СЪЧУВСТВИЕ,ПОЧНА ДА ХОКА ОПЕЧАЛЕНИТЕ РОДНИНИ(ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ СТЕ НА ТЯХНО МЯСТО!)И ДА СЕ ШЕГУВА С ЦЕЦО-КРАДЕЦО,ЗА ПЪРЖОЛКИ, ЗА КУЧЕТО ОТКРИЛО УБИТОТО МОМИЧЕ!!!3.ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ(ЗАЕДНО С НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ДЯНКОВ)ДОКАРВАЙКИ ХОРА ОТДАЛИ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ НА НАУКАТА,ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!!4.ХАРЕСА ЛИ ВИ,КАК НЕАНДЕРТАЛЕЦА БОРИСОВ СЕ ПОДИГРА С СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ,ПРИНУЖДАВАЙКИ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО В ИЗБЛИК НА БЕЗПОМОЩНОСТ,ДА МУ ПРЕДЛАГАТ...О,БОЖЕ ГОСПОДИ ЗВАНИЕТО "ПОЧЕТЕН ХУДОЖНИК"!!!5.НИМА ВИ ХАРЕСА, КАК С ТИПИЧНАТА СИ АРОГАНТНОСТ "ПРАТИ" ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ДА СТАВАТ ОВЧАРИ,И ДА САДЯТ КАРТОФИ.....И ОЩЕ И ОЩЕ....ТОЗИ НЕУК,АРОГАНТЕН,КРАДЛИВ,ВИСОКОМЕРЕН....ТОЗИ ДИКТАТОР, КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ПОТЪПКВА ДЕМОКРАЦИЯТА,ТОЙ И НЕГОВАТА КРАДЛИВА БАНДА...ПИТАМ ВИ, ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ?!_____ИМА ЛИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ,КОИТО ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини