Румен Петков: Новият Закон за държавната собственост едно от най-големите престъпления към българската икономика

  • 06 юни 2019 17:18

  • 712
  • 1
Румен Петков: Новият Закон за държавната собственост едно от най-големите престъпления към българската икономика
© АБВ

Като нов изразител на сподвижността и топлотата в отношенията между ГЕРБ и БСП.

Така председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в посочи общата позиция относно новия Закон за държавна собственост, като добавка към общата им позиция по сделката за F-16 и концесионирането на Летище София. На пресконференция в Шумен, след работно съвещание на Областния съвет на партията, той коментира, че въпросният закон е едно от най-грубите престъпления към българската икономика, като замисъл, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

„Фактът, че ГЕРБ и БСП са на едно мнение, силно ме смущава“, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. По новия Закон за държавна собственост единствените, които реагирахме, сме ние от ПП АБВ и, до една или друга степен, получихме подкрепата на синдикатите“.

Петков обясни, че новият Закон за държавна собственост предвижда премахване на забранителния списък, в който са пристанища, НКЖИ, БДЖ, АЕЦ-Козлодуй, „Кинтекс“, ВМЗ-Сопот и редица други стратегически предприятия. Въпросният норматив би дал възможност и да продава обособени зони от такива предприятия, без санкция от Народното събрание. Председателят на ПП АБВ определи новия закон като едно от най-големите престъпления към българската икономика.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изрази удовлетворение, че по настояването на АБВ за няколко политически решения по ключови въпроси вече има частична подкрепа от ДПС и БСП - диференциран ДДС от 5% за хранителни стоки и лекарства от първа необходимост с български произход, както и за учебници и учебни помагала от първа необходимост. „Ние сме доволни, че политиките, които предлагаме, макар и с 3 - 4 години закъснение се осмислят и подкрепят и ще търсим диалог на тази тема“, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

В Шумен Петков направи контрапредложение в контекста на темата за партийните субсидии. „Ние от АБВ – Радикали правим контрапредложение на предложението на премиера за лев субсидията на глас. Ние предлагаме тези партии, които даваха по 50 лева на глас, не да получават, а да дават по лев на глас. Но от бюджета на онези господа, срещу които иначе всички се борят“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
712 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
степан

2019.06.06 | 18:17

1

Гответе си багажа без обратен билет ще има второ и последно действие ала Костов с тези политици от лошия материал последният на излизане да спусне бриерата на границата.

Добави коментар

Водещи новини