Румен Петков: Престъпление като това срещу НАП не трябва да се фетишизира

  • 22 юли 2019 19:04

  • 766
  • 1
Румен Петков: Престъпление като това срещу НАП не трябва да се фетишизира
© БНТ

Очевидно е, че част от служителите в НАП, които носят отговорност за сигурността на данните,  са се издънили. Но такива издънки стават във всички страни. По-смущаващото бяха коментарите след това. Михаил Константинов излиза на екрана и обявява кой е престъпникът и вече му е обявил присъдата, а пък премиерът излиза и го обявява за вълшебник. Когато е извършено престъпление, то не трябва да се фетишизира. Когато има черта като правото, властта не може да минава зад тази черта. Това коментира в студиото на ''Още от деня'' по БНТ председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

На въпрос за партийните субсидии Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в сподели, че АБВ е формация, която се издържа от членския си внос и от някои по-заможни симпатизанти на партията.

,,Притеснен съм за финансовото състояние на партията, но това не е повод за драма. Виждам, че има енергия в хората и както се пееше в една песен - ''Не всичко е пари, приятелю'', заяви той.

Той допълни, че по сделката за F-16 няма да бъдат платени 2,200 милиарда, както се твърди, а 2,600 милиарда лева с ДДС.

,,Ние ще платим огромни пари за резервните части. Отделно, че никой не казва колко ще платим за поддръжката на сега използваните самолети Миг и Су'', посочи лидерът на АБВ.

На местния вот наесен Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в не изключи възможността за съвместно явяване на АБВ и БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
766 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кико

2019.07.22 | 19:56

1

Пийни си водката, остави другият да се занимават със сериозни работи!

Добави коментар

Водещи новини