Четирима министри ще участват в парламентарния контрол

  • 28 юни 2019 07:23

  • 158
  • 0
Четирима министри ще участват в парламентарния контрол
© Булфото (архив)

Четирима министри от кабинета „Борисов 3“ ще участват в петъчния парламентарен контрол, предвижда проектопрограмата за работа на Народното събрание.

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще отговаря на въпроси относно завода за преработка на какаови зърна в Първомай и замърсяването на река Струма на територията на Перник.

На три депутатски питания ще даде отговор министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.. Той ще запознае народните представители с изпълнението на два проекта - "Нова концепция за наказателна политика" и "Модернизиране на пенитенциарната система в България", и ще даде информация за провеждането на Съвета по правосъдие и вътрешни работи в Люксембург.

Темата за наводненията в Пловдив ще коментира министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Той ще предостави информация и за лице, обвинено в тероризъм.

Министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във ще отговаря на въпроси на депутати за Европейското първенство по баскетбол на колички, за режима на лицензиране на спортните федерации и др.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
158 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини