Кристиан Вигенин: Явно хората още не са готови да ни повярват

  • 13 юни 2019 18:24

  • 870
  • 17
Кристиан Вигенин: Явно хората още не са готови да ни повярват
© БТВ

Наистина съжалям, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за подаде оставка, защото това е оставка, за която не бяха предвидени по-нататъшните стъпки. Надявам се в крайна сметка тя да оттегли оставката си на Конгреса в неделя или поне да обяви, че формално такава не е внесена. Това заяви в предаването ''Лице в лице'' по bTV народният представител от БСП Кристиан Вигенин.

,,Основният въпрос е какво ще стане с БСП оттук-нататък. Затова призовавам за едно примирие, защото идва Конгрес. Смятам, че т.нар. опозиция има своите основания, но начина, по който го правят, не е много мотивиращ за партията. В самия Национален съвет се получи една комисия на реванша срещу Нинова, докато нейната политическа стратегия бе да покаже, че партията се променя бързо. В това време същата тази опозиция не е готова да предложи смислена алтернатива на политиката, водена от нея'', обясни Вигенин.

,,Според мен най-логичният ход би бил да се направи един истински анализ и да дадем възможност на партията да участва адекватно на местните избори, за да си върнем позициите в местната власт, откъдето бяхме изхвърлени преди четири години'', допълни той.

,,Работя в БСП от 20 години, станал съм свидетел на конфликтите между Жан Виденов и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, между Първанов и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на... сега виждам проблемите между Нинова и хората, които бяха натикани в ъгъла от нея. Има културен и европейски начин да се оправят нещата'', посочи още социалистът.

,,Може би в последните години създадохме едни очаквания, че ГЕРБ се срива и ние сме готови да поемем властта. Освен че избързахме, се оказа, че и хората не са готови да ни повярват. Ние имахме визията, но хората не видяха екипа и личностите. Ето защо след местните избори трябва да видим кои ще са хората, които ще реализират тези наши политики'', коментира в заключение Кристиан Вигенин.

Последвайте канала на

Novini.bg
870 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2019.06.14 | 05:33

17

Че как ще да ви верват хорицата като 45г.ги мачкахте да ви строят светлото комунистическо бъдеще,после се отрекохте от комунизъма-социализъма и станахте върли капиталисти.Не само върли ами и нагли...Колко пъти фалирахте държава,банкова система,пенсионни фондове и какво ли още не за да си пълните гушите за сметка на този народ който не ви верва-с право...

БАБА

2019.06.14 | 00:16

16

Не разбрахте ли ,че никой не иска вече комунизъм/социализъм, а вие чакате да ви повярват......кои , младите поколения ???? Старите са патили от вас , яли са ви Лука и никога ,ама никога няма да ви повярват.....не се самонавивайте , много грешна представа имате. За протокола , не съм трол !!!!

2019.06.13 | 22:35

15

на педали не се вярва .

Умник Гюро

2019.06.13 | 22:25

14

Българският народ е подложен на комунистическия геноцид вече 100 години. Българинът е убиван, ограбван, мачкан, прогонван от родината си - от русофилските предатели-комунисти. Затова днес всеки българин знае, че БКП/БСП-терористи не трябва да бъдат избирани. Напротив, те трябва да се тикнат в урановите мини. Само тогава България ще тръгне напред.

Многоликовите

2019.06.13 | 22:21

13

Кои сте вие? Сто лица и едно име.

ЖАН ВИДЕНОВ

2019.06.13 | 22:18

12

МЪЖЪТ ТИ ВЯРВА ЛИ ТИ.

с тия милионери и тишината няма как да стане

2019.06.13 | 20:47

11

Е как да ви вярват бе другарю, като не казахте една дума срещу 43 - те милиона платени на "вашия" Гергов за една дупка, срещу подаръка ТЕЦ за смешни пари плюс 27 милиона на Доган, срещу постоянното наливане на пари в НЗОК и краденето им, застанахте на страната на собствениците превозвачи със частни самолети и милиони, вместо да защитите щофьорите, посланици с подписа на Радев отиват такива като Бъчварова и сие и вие мълчите, не премахвате НСО - новото УБО....списъка е дълъг, другарю, как да ви вярваме?

2019.06.13 | 20:43

10

Малко ли ви баше, че избихте хиляди хора интелектуалци и патриоти след 1939-1944г.? ..или е малко, че ограбихте имотите, земята, фабриките на бизнеса. Малко е, че съсипахте в Белене без съд и присъда още десетки хиляди невинни хора с нормално мислене. ..Чв ограбихте пенсионния фонд( златния фонд),..че след обещанията за светло бъдеще, фалирахте държавата три пъти. Гадна червена измет, безскрупулен долен и мазен наглец.

2019.06.13 | 19:58

9

Хората който год.лъжа натика в ъгъла както казваш сега те ще я натикат където трябва

дядка

2019.06.13 | 19:44

8

Вигенин, нямаш вид на малоумен, не разбрахте ли че със старото поколение си отивате и вие? не ви искаме, вървете си.

Добави коментар

Водещи новини