Областният съвет на БСП-Стара Загора призова Нинова да оттегли оставката си

  • 13 юни 2019 11:02

  • 632
  • 8
Областният съвет на БСП-Стара Загора призова Нинова да оттегли оставката си
© Булфото (архив)

„БСП да не се занимава отново със своя демократичен Устав, Конгресът да не допуска промени в него и да се съсредоточи към спечелване на местните избори, а председателят Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да оттегли оставката си”, това решиха членовете на Областния съвет на БСП-Стара Загора на свое заседание на 12 юни, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Те призоваха всички членове към обединяване, диалог и разбирателство в Българската социалистическа партия.

„Към действия за взаимно уважение и споделена отговорност, към търпимост и съпричастност, към това да се обединим и да очертаем общата посока за успехи и победа на местните избори”, заявиха областните социалисти в Стара Загора.

На заседанието председателят Румяна Динева представи задълбочен анализ на Евроизборите в старозагорска област, с  изводите на 11-те общински структури, открои поуките и изведе  първостепенните задачи, които да укрепят организациите за  кметските избори. Според социалистите от региона  най-важното, с което трябва да се справят за вота наесен е бруталното купуване на гласове от ГЕРБ и ДПС. 

„ГЕРБ гарантират влиянието и подкрепата си чрез натиск върху бизнеса, както и чрез своите представители в местната и държавната власт, предлагаха се финанси по различни поводи, хранителни стоки, облаги, административна зависимост в общините и кметствата с кметове от управляващата коалиция или ДПС, насаждане на страх, контролиран и корпоративен вот чрез натиск или корупционна заинтересуваност на бизнес формирования. Тази порочна практика трябва да бъде преустановена”, заключиха социалистите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
632 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Голям си Гьонсурат?!

2019.06.13 | 12:55

8

Ама наистина-голям си Гьонсурат...!По окумуш лидер от Нинова,БСП не е имала...!Това се знае много добре и от противниците и,които дават мило и драго тя да отстъпи лидерското място...!

2019.06.13 | 12:48

7

Ми те тия от Ст.Загора са малиумници

Умник Гюро

2019.06.13 | 12:28

6

Искаме Курнелия! Тя е естински гарант за разрухата на БКП/БСП-терористи!

Бенов

2019.06.13 | 11:33

5

Станишев е истинския виновник за раздорите в БСП ! Още като подложи динена кора на Първанов,който законно трябваше да се върне на работното си място след двата президентски мандата ,Станишев раздели БСП и това продължава.Първанов се оттегли и умишлено създаде АБВ ,за да издърпа хора от БСП Недоумението ми е ,защо Нинова не подаде ръка на Първанов
,за да сплотят левите сили. Дори и с цената да отстъпи председателското място пак на Първанов.

к

2019.06.13 | 11:29

4

Прочетох до 'споделена отговорност' и ми светна. Споделената отговорност е синонима на персонална безотговорност. Комунисти, какво да им се сърдиш. Те имат нужда от ментална помощ.

2019.06.13 | 11:23

3

da bre glupci triabva da ostane ninova nai vidniat potdrajnik na grob za da izmrete po skoro.

2019.06.13 | 11:21

2

Кротал

Гьонсурат

2019.06.13 | 11:19

1

Хората масово не я искат ,а г-жа Техноимпексина наглее ли, наглее ! Областните ръководства я искали!
Бре да му се не види !?
Докато не разсипе партията ,така,че народа да се погнуси -няма да се откаже!

Добави коментар

Водещи новини