Явор Нотев: Ще продължим да спазваме управленската си програма

  • 07 юни 2019 10:13

  • 342
  • 0
©

Ще продължим да работим така, че да спазим управленската си програма. Това заяви депутатът от партия "Атака" Явор Нотев в кулоарите на парламента.

Помолен да коментира изказването на лидера на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, че ако на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не му харесва коалицията, може да става и да си ходи, Нотев посочи, че няма как да даде отговор, който се отнася за бъдеще. „Работим, както сме работили и досега. Мисля, че същественото от изявленията и на Каракачанов, и на Сидеров, и на Симеонов са поетите ангажименти, съобразно управленската програма в рамките на този мандат. Това е акцентът и това е основата, около която ще се градят нашите отношения“, обясни той.

Проф. Нотев заяви, че партиите гласуват поотделно, защото всяка е запазила своята физиономия, виждане и право да гласува поотделно. „Управленската програма е тази, която е в основата на дейността и на трите партии. Така ще продължим да работим така, че да спазваме ангажиментите си спрямо тази програма“, коментира той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини