Валери Симеонов: Събрали сме се да вършим работа, личните отношения не би трябвало да доминират

  • 07 юни 2019 09:46

  • 325
  • 1
Валери Симеонов: Събрали сме се да вършим работа, личните отношения не би трябвало да доминират
© Novini.bg

В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и личните отношения трябва да остават на заден план. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Симеонов уточни, че няма никаква промяна в отношенията в коалицията. „Няма промяна от вчера и от онзи ден. Говоря си с всички и за мен тази обстановка на обвинения, на упреци, на противопоставяне не ми е приятна. И бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин да водят своите взаимоотношения“, заяви той.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни още, че коалицията се състои от три партии, което включва и партия „Атака“.

Лидерът на НФСБ припомни, че още през 2017 г. е казал, че трите партии не са се събрали да се обичат, а да вършат работа и да се изпълнява програмата, под която са се подписали. „Така че тук личните отношения не би трябвало да доминират, не би трябвало да имат значение. Всеки представлява партия и стотици хиляди избиратели, пред които е отговорен. И би трябвало личните отношения да остават на заден план, а не както в последно време всички се фокусират в личните отношения на моите партньори, които естествено, че не са образец за подражание“, заяви Симеонов.

Той обясни, че не се предвижда провеждането на Коалиционен съвет. „Защото тогава аз трябва да слагам синя каска, а пък не искам да се изживявам като умиротворител“, каза още Симеонов.


 

Мая Йорданова
325 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
работник с потник

2019.06.07 | 10:02

1

Ох, и ние като се съберем да вършим работа, голямо лапане пада.

Добави коментар

Водещи новини