Радан Кънев с коментар за оставането на Делян Пеевски в българския парламент

  • 29 май 2019 10:10

  • 3281
  • 2
Радан Кънев с коментар за оставането на Делян Пеевски в българския парламент
© Булфото (архив)

За разлика от българското НС, в ЕП такива като Пеевски не виреят.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който коментира новината, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на няма да става евродепутат и остава в българския парламент. Ето какво още написа Кънев:

"Това са "двойните стандарти", а подобни воденични камъни определят различните скорости. За този "двоен стандарт" и за тези "две скорости" ЕС не ни е виновен. Освен със слабостта си...

Затова ще се боря за по-силни европейски институции, които да налагат същите стандарти на почтеност в българската вътрешна политика".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3281 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Радан дженди

2019.05.29 | 10:33

1

Прав е! Такива като Пеевски нямат място по такива места! Въпроса е, че от анти българската партия излъгаха жестоко и без това не високо интелигентния си електорат( да не кажа малоумен)! Кънев има право, но и крайно десни като него не са здравословни за българския път! С изказвания, че няма против джендърите и тем подобни, то България не би поела по правилна посока.

дкмс

2019.05.29 | 12:26

2

ауууу, всиичи комсомолци напират за Брюксел....що не си ходите в москва, товариши!?!?!??!

Добави коментар

Водещи новини