Татяна Дончева: БСП губи от лидерската битка между Първанов и Станишев

  • 08 март 2012 08:48

  • 644
  • 0
Татяна Дончева: БСП губи от лидерската битка между Първанов и Станишев
©

В БСП сексизмът е дълбок. В годините назад на висок пост е имало само една Цола Драгойчева. В традициите на БСП е, че това е мъжка партия.

Това каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в сутрешния блок на Нова телевизия. Тя посочи, че не е имала шанс, когато преди години се кандидатира за председател, а освен това изборът е бил манипулиран. По повод лидерската битка между Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на Дончева каза, че истинската драма в партията в момента е, че няма сблъсък на армии, а сблъсък на малки групи хора. "Останалите не искат да бъдат занимавани с това, какво се случва на игрището. Само отвреме навреме някой промъцва: "Абе защо не вземете да се разберете”, посочи тя.

Дончева заяви, че няма да взема страна в надпреварата между Станишев и Първанов. "Който и да спечели на конгреса, това няма да има никакво развитие за партията. От конгреса партията трябва да излезе като алтернатива на ГЕРБ, а хората няма да разпознаят нито в Първанов, нито в Станишев такава алтернатива. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сам обясни, че е популист. Него го интересува само това, действията му да бъдат одобрявани. Един популист обаче обаче не закарва автобуса там, докъдето е обещал. Ролята на опозицията е да консолидира хората, за да отстранят тази простотия, която цари в момента", каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
644 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини