Борисов уволни началника на кабинета на Нона Караджова - не върнал бонуса

  • 07 март 2012 13:12

  • 9342
  • 30
Борисов уволни началника на кабинета на Нона Караджова - не върнал бонуса
©

Началникът на кабинета на министъра на околната среда Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко не е върнал взетите допълнително пари и е освободен от поста си, заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Министерски съвет.

Пари са върнати и от политически лица, които вече не са на постовете си. "Политическите кабинети - тези, които са дошли тук с кауза да служат, нямат право да вземат допълнително материално стимулиране. Много ясна черта слагаме между редовите хора в администрацията, които реално носят живи пари", каза Борисов. Министър-председателят подчерта, че когато и предишното правителство върне своите бонуси, няма да има пари за недостиг на лечение на деца. Той посочи, че това е една възможност не само да не се съди държавата, а да се помогне.

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи заяви, че в държавите от ЕС има тавани за парите, отпускани от държавата за лечение на деца. Над 40-50 законови възможности позволяват вземането на допълнителни пари.

"Аз бях казал – да не вземат от бордове", напомни премиерът и посочи, че има и други възможности, които са реализирани, след като не ги е забранил изрично. "Затова това унизително действие – връщане на пари – беше извършено в предишните дни", каза Борисов.

Премиерът обеща пресслужбата на Министерски съвет да разпространи подробна информация кой колко е върнал.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9342 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
111

2012.03.08 | 11:59

24
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА СЕЗОН 2012/2013 !
.

2012.03.08 | 11:59

23
Браво! Показва че си държи на думата, за разлика от подлогите до сега! Защото съм сигурен че никой от крадците (БСП,ДПС,ДСБ) няма да си върне паричките, както направиха ГЕРБ
ss

2012.03.08 | 11:59

22
WAZZ UB е международен проект. На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология. Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини. На този сайт ще се показват реклами и специални оферти.Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта. Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=118c12cd
222

2012.03.08 | 11:58

21
Tikvata iska nikoy da ne vzema poveche ot nego. Malko ti ostana mutro. Manafite v pandiza te ochakvat sled godina :)) Shte ti prasnat kosmatia zadnik.
До 2-и:

2012.03.08 | 11:57

20
К`во показва, бе, тъпанар! ПиАр-ски истории, та дрънкат! Между другото не беше ли казала въпросната министърка, че в подопечното и министерство НИКОЙ не е вземал бонуси, а?!
Месечен доход без риск и вложения!

2012.03.08 | 11:57

19
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72
max

2012.03.08 | 09:39

4
А сега понеже началникът на кабинета не е направил нищо незаконно,съответно ще осъди България да му плати........................................ПАК ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ.Аман вярно от P.R . акции.

2012.03.08 | 09:40

5
Бодигардът, който стана медиен герой Романтичният период с журналистките Търговия с влияние и образът на Батман Банката отзад, в която държавата налива Частни медии под ръководство на отдел „Печат” в ЦК Гняв от карикатури и чистка на предавания Има eсемеси, но няма натиск… Сенките от миналото Борисов и СИК Приятелят Румен Николов-Пашата и ролята му в СИК Един се осмели да каже „Борисов е въздух по налягане” Масонска връзка Света Троица (Румен Николов-Пашата, Алексей Петров и Бойко Борисов) „Тео интернационал” и нелегалното производство на цигари Поне един убит съдружник, пак цигари… Съдружниците ченгета Бракониер, превърнал се в горски пазач Взаимна подкрепа между Румен Петков и Борисов Борисов и ТИМ „Мръсотията” от разсекретените грами на посланиците на САЩ Кое е истина, кое – легенди? Балкански синдром или вълн`а та на Борисов като рустификация Сръбска връзка Фолк и мафия Сръбският Кръстник посочи Борисов Борисов, Ковачки, Гигов „Бойко взе парите” И свидетел казва, че Борисов е човек на Йосич Заплахи за убийство на Борисов 2009-2010 г. Плутокрация Ролята на Цветелина Бориславова – приключи или? Как Цветелина става собственик и шеф на СИБанк Бойко ли помогна на Цветелина да си купи нова банка? От Мишо Бирата до Вальо Нафтата Изненадата с „Лукойл” Случаят с „Леденика” – странни съвпадения с „Лукойл” Мишо Бирата – шеметна кариера и ранна смърт Автентични ли са записите Борисов – Танов и кой ги направи? Който микрофон вади, от микрофон умира Живкови, Златеви, Първанов и „тайният проект” Теория на конспирацията – кое е истина? Телохранителят на Живков Парите на фамилията и Жени като лице Първанов, Златев и Борисов…
Бойко-разбойко (Мафиотко)

2012.03.08 | 09:40

6
дали ще обърнат внимание http://politkovskaya-bg.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html
гласоПУдавател

2012.03.08 | 11:54

18
За цялото това театро с бонусите Лили Иванова пее :"Панаири ,панаири....".Докато ни облъчваха се вдигнаха цените на горива,дърва,яйца,такса електромер, ел. енергия/юли/, газ ...и.т.н.
tnx

2012.03.07 | 17:47

1
http://tinyurl.com/7e3k5j8

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини