Цвета Караянчева в Пловдив: България се преобразява с подкрепата на европейската солидарност

  • 12 май 2019 14:54

  • 474
  • 3
Цвета Караянчева в Пловдив: България се преобразява с подкрепата на европейската солидарност
© ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ - Кърджали и председател на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи картите на поредните десет нови членове на ГЕРБ в пловдивския район „Северен“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Това стана снощи на специално тържество, организирано от районната организация в Пловдив с ръководител Стефан Дедев.

„Ние не лъжем и изпълняваме дадените обещания. Хората го оценяват и затова растем всеки ден“, заяви Караянчева. Тя подчерта важността на това гражданите да излязат и да гласуват на изборите за членове на Европейския парламент на 26 май.

„С помощта на европейската солидарност страната ни се преобразява. При управлението на ГЕРБ свършихме много работа. Резултатите са видими - ние говорим с факти и аргументи“, каза още председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя призова за максимална мобилизация, за да може да ГЕРБ да изпрати в Европейския парламент повече свои членове, които ще продължат да защитават национални каузи и ще бъдат част от голямото семейство на Европейската народна партия.

От началото на тази година досега само в структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Северен“ сме приели нови 40 членове. Ние се развиваме и растем, защото расте и доверието към ГЕРБ и провежданите политики на национално и местно ниво, заяви Стефан Дедев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
474 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.12 | 16:25

3

ТАЯ ПА.НИКОЙ НЕ Я СМЯТА ЗА ЧОВЕК,А ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ИЗЛАГА.НАГЛА И ГЛУПАВА ЕДНОВРЕМЕННО.ИДЕАЛНИТЕ КАЧЕСТВА ЗА ЕДИН ГЕРБЕРАСТ.

Ура другари!

2019.05.12 | 15:34

2

Как не им омръзна да дънят едни и същи клишета? От къде ги събра Борисов всичките тези отчаяни комсомолки?

ХанкоБрат

2019.05.12 | 15:20

1

И нека джендър турската пропаганда да се лее неспирно. Българите са най-простия народ в света и винаги ще вярва в приказки. За него БЪЛГАРИЯ не е важна, виж европа, която го затрива е къде по-голяма ценност. Марш под строй да гласувате пак за турските мутри, докато ви слагат чалмите.

Добави коментар

Водещи новини