Караянчева в Пещера: И днес е нужно да бъдем единни, да имаме общи национални цели, да съхраняваме идеалите на предците ни

  • 06 май 2019 08:31

  • 483
  • 5
Караянчева в Пещера: И днес е нужно да бъдем единни, да имаме общи национални цели, да съхраняваме идеалите на предците ни
© Народно събрание

Бъдете горди със своята история, обичайте Родината, ценете свободата, имайте самочувствие, че сте българи и помнете, че и днес е нужно да бъдем единни, да имаме общи национални цели, да съхраняваме идеалите на предците ни.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в словото си по време на заря-проверката, посветена на 6 май – Ден на Пещера, съобщиха от пресцентъра на НС. Председателят на парламента прие рапорта на командващия тържествения ритуал и поздрави жителите и гостите на Пещера.

В календара на човешкия живот има специални дни, дни, които ни изпълват с радост и гордост, които ни довяват скъпи спомени, отбеляза председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подчерта, че такъв за всички присъстващи е днешният ден – денят, в който честват празника на техния любим, красив и пропит с хилядолетна история роден град. Тя изрази увереност, че всеки, роден и израснал в Пещера, я носи в сърцето си, където и да отиде по света. Тези спомени ни правят горди, дават ни сили да преодоляваме трудностите и най-важното – вярата и желанието да работим за по-доброто бъдеще, заяви тя. Защото днес заедно градим нова България – свободна, демократична, равноправна, част от голямото семейство на европейските народи, добави председателят на парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подчерта, че това е  вярната посока, която трябва да следваме, за да останат младежите тук, да работят и да успяват в страната ни. Уверена съм, че възможностите за реализация на младите и прогресивни хора в Пещера ще продължат да се разширяват, а икономическото развитие на града да стане още по-интензивно, отбеляза председателят на парламента.

Сред гостите на празника на Пещера бяха народни представители, кметове на родопски общини, Пловдивският митрополит Николай, бригаден генерал Явор Матеев и др.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
483 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.07 | 13:17

5

АЗ СЪМ ПЛАТЕНО ГЕРБАВО ЛАЙНО !!!

Умник Гюро

2019.05.06 | 09:52

4

Посещението на папата ясно посочва, че България е фактор в международната политика и се разглежда като солиден лидер на Балканите. Призовавам: българският народ да не гласува за престъпната терористична групировка БКП/БСП, защото тя е враг на свободна и велика България. Запомнете това от Бай ви Гюро.

2019.05.06 | 09:24

3

e oti strino cveto ne sme edinni vav pokupkite na evtini apartamenti i vav krajbite bre ili tezi nacionalni interesi sa samo za prestapnicite ot grob.

2019.05.06 | 09:18

2

ИЗРоди

Драган

2019.05.06 | 09:07

1

Ако се съгласите да разделите окраденото с всички,тогава може да сме заедно.

Добави коментар

Водещи новини